MENU

Майдан – це не просто барикади у центрі столиці

445 2

Початок будь-якого року завжди проходить у атмосфері піднесеного настрою. Ми щиро радіємо прийдешньому року, отримуємо побажання і висловлюємо свої. І, звісно, сподіваємось – сподіваємось на краще. І цей новий січень не став виключенням – незабутня новорічна ніч на Майдані, теплі слова від незнайомців, що стали однією великою родиною, сяючі очі, усміхнені обличчя і позитивна енергія, що зашкалює.

Від цього року ми чекаємо ще більше – не тільки майданівці, все суспільство сподівається на зміни, без яких неможливий подальший розвиток нашої держави. Ми показали свій характер, проявили свою волю, продемонструвавши можновладцям, хто в українському домі господар. Нас не задовольняють популістські, маніпулятивні заяви влади – ми вимагаємо реального народовладдя і верховенства закону.

Сьогодні ми бачимо, що Майдан – це не просто барикади у центрі столиці. Це вільний дух українців, дух боротьби, нескореності і прагнення позитивних змін. І ми не зупинимось, ми не припинимо свою боротьбу. І цей новий рік дає нам надію, що ми переможемо у своєму прагненні жити у прогресивній європейській країні - великій цілісній державі. І владі не вдасться  розколоти нас на Схід і Захід, поділити суспільство на різні табори. Ми не дозволимо їм зробити нас слабкими, бо ми - українці - велика нація, і наша сила - у нашій єдності.

Ігор ТКАЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини