MENU

Юру цілеспрямовано били в голову, щоб нейтралізувати. Це замах на вбивство - Шкіряк про Луценка

255 0

Вчора був на допиті в прокуратурі. Свідчив у якості свідка у справі про жорстоке побиття адептами організованого злочинного угрупування «Беркут» нашого соратника і побратима Юри Луценка під Святошинським РОВД. Мурижили три години. Сказав те, що мав сказати - правду.

Я переконаний, що Юру цілеспрямовано били «беркута», били в голову, щоб нейтралізувати. Розцінюю це як замах на вбивство. Саме це й підтверджує останній викладений відеозапис, котрий необхідно долучити до справи. Там все чітко видно.

Крім того, відповідально заявляю, що перебуваючи поряд з пораненим Луценком, під час його транспортування до швидкої, заприсягаюся, що він був практично непритомним від важкого удару і втрати крові, але при цьому абсолютно адекватним, без жодного натяку на вживання будь-чого.

Отже, спроба Захарченка «відмазати» своїх «пташенят» і перевести справу в «битовуху з п'яним Луценком» - не пройде! Це брехня і профанація! Шакали з кийками, котрі жорстоко побили Юру та інших активістів рано чи пізно будуть індефіковані і відповідатимуть перед людським і Божим судом.

Ми знаємо, що в АП планували зовсім інший сценарій, не виключено, що зі страшними наслідками. І як би це страшно не звучало, але мабуть, пролита Юрою кров та травмування інших наших соратників - це наша жертва за те, що ми змогли уникнути найгіршого. А могло статися, ситуація була на межі...

Втримали. Одужуй, Юра, ми з тобою!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини