MENU

Парламентаризм в Україні сьогодні вмер - Тягнибок. ВІДЕО

774 0

Віднині законодавчої гілки влади в Україні не існує. Про це на брифінгу в Верховній Раді заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

 

«Те що відбулося сьогодні від свідчить про те, що в нашій державі, в Україні як такої законодавчої влади, найвищої гілки законодавчої влади вже не існує», - переконаний він. 

 

Тягнибок зазначив, що парламентаризм в Україні сьогодні вмер, а те, що відбувалося нині - це повна комедія, це є повний фарс, це демонстрація повної узурпації влади в державі. 

 

«Сьогодні в державі одним кримінально-олігархічним кланом узурпована виконавча влада, узурпована судова влада і з сьогоднішнього дня факт здійснився - узурпована і законодавча влада, - підкреслив лідер «Свободи». - Всі ті рішення, які ухвалювалися руками, всі ті рішення, які ухвалювалися нібито голосуванням картками, причому голосування було чужими картками, є абсолютно нелегітимним і є абсолютно незаконно». 

 

«Те, що вони в один кошик поназбирували купу законів і повпихували їх зараз, під час бюджетного є демонстрацією повного безсилля і незаконності цієї влади». 

«Фактично ця влада, режим Януковича, веде до громадянського протистояння. І за ті протистояння, що можуть статися завтра буде нести однозначно ця влада. Влада, яка представляє і президента, і Кабінет міністрів, і більшість у Верховній Раді України. Парламенту в Україні не існує», - заявив Тягнибок.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини