MENU

Наші дії повинні бути простими, як двері. Українці, виходимо на Майдан

2060 7

Коротко... Без емоцій і звинувачень...

1. Станом на сьогодні «вони» виграють. Перечекали дні коли мільйони були на вулицях, дочекалися днів коли Майдан почав гнити з середини і пішли в атаку.

2. Сьогоднішня «їхня» атака є нещадною і прямо веде нас по «білоруському сценарію». По-суті диктатура оформилась законодавчо.

3. Далі нещадний терор, щодо всіх хто є людиною, просто людиною яка має свою гідність. До цього кола належать мільйони і власне всі ми...

4. Наші дії повинні бути простими як двері. Українціі, без поділу на політиків та громадських активістів, на журналістів та аналітиків, правих та лівих, виходимо на Майдан. Нас має бути мільйон, два, три...

5. Ми даємо ультиматум владі, куди включаємо виконання попередніх вимог (відставка Азарова, притягнення до відповідальності злочинців в погонах, звільнення від переслідування репресованих активістів), а також нових вимог (відміна проголосованих «драконівських законів» та відставка/перевибори Президента та Верховної ради).

6. Якщо за добу ультиматум не буде прийнятий, тоді - ШТУРМ! Що я маю на увазі під цим словом? Я думаю всім зрозуміло! Будуть жертви? А яка різниця коли ти попадеш до в'язниці? Через два дні, в оточенні мільйонів своїх побратимів чи через тиждень/місяць/рік, коли навколо буде всього десять чи сто друзів... Краще зараз, в загальноукраїнському пориві мільйонів патріотів!

7. Принципово де будуть силовики!? Не міністри чи начальники обласних управлінь, а лейтенанти, майори, полковники. П'ять танків під жовто-блакитним прапором на Майдані можуть цілковито змінити розклад сил. Хіба не так? 

Чи є шанс виграти? Переконаний за таких умов є, і ним варто скористатися. В іншому випадку, країна на десятиліття попаде в царство кремлівського мороку.

Я все сказав...

РЕПОСТ!!!

Ігор ГУЗЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини