MENU

Ініціативи Партії регіонів засвідчили, що ми вже живемо в Білорусі

577 1

Зміст нових ініціатив Партії Регіонів, які рукоблуди «тіпа прагаласавалі» на останньому засіданні Верховної Ради та які блискавично підписав гарант засвідчив про те, що ми вже живемо в Білорусі, а не в Україні.

Якщо їх ретельно виконувати, то життя треба сприймати в нових реаліях. Організовуєте весілля - не додумайтесь їхати в РАКС на декількох автомобілях, бо першу шлюбну ніч та ще декілька років можна провести у в'язниці(не кажучи вже про транспортні засоби,які будуть конфісковані і продані через «Спацюст»своїм людям).

Або Ви як рибалка чи мисливець і маєте камуфляжний одяг.якщо він нагадує однострій-зась!КИВОЛІЙНИКИ схиляють громадян до їхнього любимого ГОЛУБОГО кольору, який не заборонений.

Думайте також перед тим, як скористатись запальничкою, припалюючи сигарету.Не розпалюйте вогнище на пікнику і користуйтесь у лісі чи на річці лише електроприладами. ВІДКРИТИЙ ВОГОНЬ ЗАБОРОНЕНИЙ!

Заборонено користуватись також марлевими пов'язками на обличчя без дозволу місцевого спецпідрозділу МВС. То не важливо, що у Вас може бути ОРВі!У масках дозволено перебувати лише тим,хто б'є людей кийками, проломлюючи їхні голови, адже захисні шоломи віднині суворо заборонені, а те, що бити людей не дозволяє жоден Закон в Україні, то для «беркута» пусте.

Перестаньте також критикувати владу бо при такому рівні життя, яке є в Украіні це буде наклеп і Вас запроторять до в'язниці. Не заходьте також в Київраду та не заважайте розподіляти для нових прибульців залишки столичної землі.Про те кому і скільки не обов'язково знати киянам. Їх візит до органу місцевого самоврядування строго заборонений адже може кваліфікуватись, як захоплення ОРГАНІВ.

А для того,щоб ніхто і слова не сказав проти таких змін-введена спрощена система позбавлення Народних депутатів юридичної недоторканності.Фізично депутатів-опозиціонерів вже давно мордують всі, кому не лінь-від міністрів уряду Азарова і до «беркутівців», які в цьому законі отримали повне звільнення від відповідальності за побиття мирних людей та карт-бланш на майбутнє.

Будьте обережні і в користуванні електронними засобами зв'язку - мобільним телефоном та інтернетом,які віднині потрапляють під тотальний контроль влади.Навіть на Кубі дозволили користуватись цими засобами та придбавати автомобілі,а у нас справа іде до заборони. SIM картки тепер відпускатимуть лише по одній штуці в руки при наявності паспорта (скоро до цієї умови добавлять довідку з ЖЕКу та результати аналізу сечі та калу).

Ви скажете,що це маячня з епохи сталінсько-хрущовських заборон? Ні це реалії «пакращення» захисту прав людини.

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини