MENU

«Ми вас усіляко підтримуємо, в тому числі ваших свободівців, не зважаючи ні на що!", - журналіст із США

1025 1

Я думаю, що це важливо.

Вчора я був у прес-центрі, що в Профспілках. Зустрів знайомого журналіста зі США, Майка Хаммершлага. Той був у повному шоці від прийнятих регіоналами законів. Я запитав його, чи засудить українців демократичний Захід, якщо вони зі зброєю боротимуться за відновлення свободи та демократії, котрі у них щойно відібрали. Майк відповів: «Ти приколюєшся? Ми вас усіляко підтримуємо, в тому числі ваших свободівців, не зважаючи ні на що!»

Минулого разу, коли опозиція їздила на зустріч з представниками Європарламенту, їм казали: «Ви - опозиція, а значить перебуваєте в меншості. Ваш конфлікт з владою - то ваші особисті проблеми, бо вам треба навчитися домовлятися з демократичною більшістю.» Резонно - для правової держави. Але «демократична більшість» прийняла антидемократичні закони, які плюють на громадянські свободи з високої скелі. А це означає, що в Україні більше немає легітимної влади.

Я не вірю в те, що нас меншість, та навіть якщо це правда, значить і демократія в меншості. Я відмовляюся визнавати «демократичну більшість», якщо вона обирає диктатуру. Сьогодні підтримувати владу - означає підтримувати репресії й деспотизм, ЖОДНИХ виключень бути не може. І нехай вас надихне ось це фото - я впевнений, що ви знаєте його історію. У 1936 році одинокому герою вистачило духу піти проти натовпу і не підняти руку в нацистському вітанні диктатору. Ми маємо зробити так само - відстояти демократію, вберегти Українську Націю, та захистити нашу свободу, якої нас позбавили фашисти-регіонали.

 

Андрій КУЛІШ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини