MENU

Влучне визначення: Нові закони поділять Україну на три касти

1868 3

Як вважає депутат Микола Томенко, якщо проаналізувати прийняті 16 січня законопроекти, які були проголосовані руками, то вимальовується модель організації української спільноти, яка, у разі підписання законів, ділить її на три касти.

Про це повідомила прес-служба народного депутата.

За його словами, перша каста - недоторканних на чолі з президентом, яка визначатиметься особисто главою держави, і складатиметься з тих, хто потрапляє в так звану політичну «сім'ю», і на яких не поширюється необхідність виконання законів, постанов чи розпоряджень.

«Друга каста - це ті, хто обслуговує касту недоторканних на чолі з президентом. Згідно з прийнятими вчора законопроектами, до цієї касти належать правоохоронці та судді», - додав Микола Томенко.

При цьому він зазначив, що суддям, згідно із законопроектом № 3879, пощастило більше, так як він передбачає, що державний захист поширюється не тільки на суддів, а й на всіх близьких родичів, членів сім'ї і навіть людей, які проживають разом з суддями, але не перебувають у шлюбі.

Що ж до третьої касти, то, як повідомив Томенко, це каста пересічних громадян, завдання яких працювати на «касту недоторканних» і поважати «обслуговуючу касту».

«Все інше їм забороняється. Щоправда, пересічних громадян поки не зобов'язали на законодавчому рівні радісно аплодувати, коли виступає президент, чи плакати, коли трапиться трагічна подія за участю чиновників, як це практикується в Північній Кореї», - підкреслив депутат.

stepom


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини