MENU

«Колєсніченко й Олійник - це професійні політичні шльондри», - Ляшко

803 3

Блядство висшей мєри

Вибачте за міцне слівце, але інакше і не скажеш. Автори репресивних законопроектів Колєснісенко і Олійник - це професійні політичні шльондри. Тому символічно, що саме вони вони виступили формальними авторами «драконових законів» Януковича. Тільки факти.

Колєсніченко. Родом з Черкащини, з Умані. Після роботи агрономом працював у комсомолі на Волині. Згодом - у апараті КПСС в Ялті. Після приходу Незалежності перефарбувався ледве не у націоналіста. Будучи депутатом Верховної Ради Криму, розмовляв виключно українською і носив вишиванку. А далі став палким москвофілом, пішов у 2003 році на роботу в Севастопольську міськорганізацію Партії регіонів.

Олійник. Працював у Черкаському горкомі КПСС, згодом в обкомі. Після 1991 перекваліфікувався у прихильника державності. Був мером Черкас. У другому турі президентських виборів 1999 активно підтримував комуніста Петра Симоненка. А потім пішов у «Батьківщину» і випросив у Тимошенко прохідне 30 місце у виборчому списку на виборах 2006 року. Швидко став регіоналівською тушкою, коли Януковича обрали прем'єр-міністром у парламенті.

Про що тут говорити...

Країною має керувати молодь. Принципова і патріотична. А не підстаркуваті політичні повії, які за гроші рідну матір в цирк продадуть. Вірю, що завтра ця молодь разом зі мною буде на Майдані і ми знесемо режим, єдиною опорою якого є продажні і залякані прислуги на зразок Колєснічєнка і Олійника

Олег ЛЯШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини