MENU

Слово «санкції» має стати головним у спілкуванні з представниками ЄС, США та Канади

278 0

САН-КЦІ-Ї!!!

Віднині це слово має стати головним у нашому спілкуванні з представниками ЄС, США та Канади. Цим словом ми повинні з ними вітатися і прощатись. Це слово червоною лампочкою має світитись у їхніх головах і постійно керувати їхніми діями. Всі ті, кого ці 235 ублюдків відсьогодні назвали «іноземними агентами», в тому числі і очолюваний мною Інститут Політичної Освіти, мають показати справжню силу громадського впливу. Інакше даремно ми всі гуртом багато років впроваджували в Україні повагу до прав людини і європейські стандарти. 

Влада поводить себе демонстративно. І по відношенню до власного народу і по відношенню до світової спільноти. Влада демонструє, що їй начхати на цінності, на суспільство і на його права. Тому світова спільнота теж повинна продемонструвати, що їй начхати на українську владу і що окремих її представників Європа, США і Канада не хоче бачити у себе в гостях... 

Всі ті, хто мають контакти з посольствами, іноземними фондами, парламентами західних країн і Європарламентом, всі гуртом ми повинні переконати наших партнерів, що час дипломатії минув. Для банди не існує дипломатичної мови, тому САН-КЦІІ-Ї!!!

Andriy Strannikov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини