MENU

Чому зараз відбувається те, що відбувається?

530 0

Чому зараз відбувається те, що відбувається? Бо у громадян немає ЖОДНОЇ НАДІЇ на відстоювання своїх прав в суді чи захист від міліції. Ні власності, ні гідності, ні життя. Прокуратура, суди, міліція, податкова - єдиний і неділимий механізм, м'ясорубка, яка перемелює людські долі. З глумними смішками і кривенькими усмішечками вичавлює з них гроші і надію.

Сини прокурорів і інші мажорчики можуть збивати людей насмерть на пішоходних переходах. Слідство не знаходить складу злочину. Максимум два роки умовно.

Янукович з Пшонкою об'єктивно і безсторонньо розслідують нівечення студентів на Майдані і в радіусі півкілометра навколо Майдану в ніч на 30 листопада. З результатів розслідування поки відомо про нагородження беркутівців почесними грамотами в приміщеннях комітетів Верховної Ради. Строго режимного об'єкта, куди сторонні заходити не мають права. Ну ніби як.

Де зараз Сивкович, Попов і Коряк? Відсторонені від посад, у них продовжені лижні канікули? О, це звичайно жорстока кара!!! А де Клюєв, про якого прямо вказав Попов? Дав пояснення і веде з опозицією переговори, бо Янукович йому доручив? Ну, в мене нема питань.

А в якій все-таки справі невідомі озброєні автоматами люди в масках видерли з м'ясом сервери в офісі Батьківщини і розгромили офіс? З якимсь папером, ніби постановою, правда на іншу адресу і з чимось смішним по суті?

Перед тим героїчно молотом вибивши двері, знаючи що в офісі одні беззахисні жінки? Просто герої-панфілівці, та й годі, перемогли фашистську гідру, Колесніченко з Царьовим мають в екстазі начепити георгієвські стрічки і дати позачергове святкове інтерв'ю Кісєльову.

Про машини, які чомусь горять, і про журналістів і активістів, яких б'ють і ріжуть, а підполковники міліції не червоніючи ховають в кишеню ножі і тікають з ними, останнім часом написано достатньо. Міліція безсила. А Луценко впав і сам ударився головою.

І безліч безмірна інших безчинств, вчинених тільки за останні чотири роки - не знаю, чи є енциклопедії такого розміру, щоби всі їх описати хоч стисло. Врадіївка серед них стоїть окремо, бо громадяни набрались мужності і відповіли на безчинства. Але таких і інших несправедливостей по Україні - десятки тисяч на рік.

Думаю, події останніх місяців таки раз і назавжди донесуть до всіх бажаючих зловживати і корумпувати розуміння, що терпіння громадян не безмежне, що справедливий суд і чесна поліція потрібна всім, в тому числі і їм, для власної безпеки.

Щоби не труситись потім від страху перед безпощадним народним повстанням.

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини