MENU

Українці проведуть акцію в аеропорті Цюріха перед гостями форуму в Давосі

340 0

Дев'ять років поспіль на Всесвітньому форумі в Давосі про Україну говорили на українських ланчах, що їх організовува Віктор Пінчук. Сама чула і бачила там правдивий українский борщ і правдиву дискусію про українські справи. Цього року Пінчук, за інформацією Сергія Лещенка, злякався і замовк.

Але розмова про наші справи із представниками ділової та культурної еліти світу таки буде! Гостям Форму про звірячі побиття активістів, стрілянину по журналістах, диктаторські закони та інше свавілля української влади розкаже наша діаспора у Швейцарії.


Ось їхнє офційне повідомлення:

Українці Швейцарії вже в аеропорті розкажуть гостям форуму в Давосі про потребу блокувати активи українських провладних корупціонерів

21 січня 2014 року з 17:15 до 18:00 в аеропорті Цюріха (Arrival Zone 1) відбудется інформаційна акція – українці зустрічатимуть гостей форуму в Давосі з лозунгами та інформацією щодо блокування рахунків українських політиків із злочинної влади та проханнями допомогти Україні.

Основіхні лозунги акції:

- Banks: stop serving corrupt Ukrainian dictators!

- Dirty Money Today – Refugees Tomorrow.

- HELP UKRAINE

Гостям Форуму, що прилітатимуть до аеропорту у Ціриху, а це понад 2000 впливових політиків, підприємців, благодійників, митців, активісти роздаватимуть листівки із інформацією про ситуацію в Україні.

«Ми прагнемо показати, що не дивлячись на законодавство ЄС, банки обслуговують корумпованих чиновників злочинної влади Януковича. Хочемо розповісти про прямий взаємозв'язок між між корупційними грошима та утисками прав українців. Наша мта – для початку заблокувати активи Віктора Януковича, Олександра Януковича, братів Клюєвих», – коментують організатори та ініціатори акції.

Івент акції в Фейсбуці.

Наталя СОКОЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини