MENU

Україна – не Чечня! Як протидіяти репресіям

1066 1

Для начала на общедоступном. Просто как киевлянин в черт-де знает каком поколении. Надоели все эти допы, гепы, жилины, колесниченки и другие марсиане, которые за немалые деньги пытаются рассказать нам, как построить совковый рай для отдельно взятых паханов.

Валили бы вы к себе в омск, челябинск, бологое или где там ваша ментальная родина. Ментальный, кстати, не от слова «мент».

Нам тут жить и работать нужно, цитируя одного недалекого политика. Оставьте нам наши города для тщательного ремонта – всю гниль и сволочь вымести надо.

А тепер до українців. В нашій країні орудують бандити, які найняли міліцію для власної охорони. Ці бандити не зупиняються ні перед чим заради наживи. Викрадення Ігоря Луценка – це не просто політичні репресії. Це те саме, що відбувається в Чечні – якщо якомусь чиновнику сподобалася дівчина – її викрадають. Якщо сподобався чийсь бізнес, навіть невеликий – віджимають.

Якщо ми не зупинимо це свавілля – завтра так може бути з кожним. Дітей можуть красти в школах, підприємців забиватимуть битами, тітушки будуть вказувати нам, коли кланятися і кому. А міліція стоятиме поряд і кліпатиме наївними очима.

Так відбувається в Чечні. Так може бути в Україні, тому що реалізується не російський сценарій, а конкретно чеченський – агресивний, різкий, безкомпромісний.

На жаль, міліція не розуміє цього, з ними добре попрацювали, розказуючи про бомжів на майдані. Вони будуть захищати бандитів, поки реально не зрозуміють, що ті – бандити, або ж, поки не стануть занадто заляканими.

Тому наші найперші дії:

- Створення народних дружин. Ми маємо приходити один одному на допомогу. Якщо когось б'ють на вулиці або забирають в машину – необхідно блокувати цих людей машинами, блокувати ворожі машини і визволяти громадян. Не бійтеся застосовувати силу в рамках дозволеного законом.

- Гуртуватися з друзями, колегами, ходити разом, не перебувати самим. Особлива увага в лікарнях, інших офіційних закладах. Як мінімум, у Олександрівській має бути постійний пост Нардепів/Євро/Автомайдану (дякую Oleks Piskun)

- Має бути єдиний координуючий ресурс, в ідеалі Автомайдан

- Зранку необхідно забирати газету «Вести» у тих, хто її роздає на перехрестях та в метро. Або підходити групою до промоутерів і просити віддати, щоб самим «пороздавати». Або пропонувати викупити за 100-150 грн. Ніякої сили, тільки добровільно, або за гроші. Газети везти на Майдан для опалення. І так поки не буде достовірної і всебічної інформації.

- Майже не ведеться адекватна пропаганда – що буде з Україною в разі перемоги чеченського сценарію. Немає листівок на Сході, немає листівок для «беркутів», немає мегафонів, направлених на них. Це величезна робота, яку парламентська опозиція може взяти на себе – в силу своїх логістичних та фінансових можливостей. Проти нас працює величезна пропагандистська машина, і буде злочином не запускати аналогічний механізм.

- Ми не порушуємо жодних законів. На вулицях орудують спортсмени, міліція не карає реальних винних. Отже, громадяни вправі захищати свої права. В тому числі, зафіксовані в Декларації прав людини – яка продовжує діяти на території України попри публікацію геніальних «висерів» колесніченка-олійника. Нагадую: Нюрнбернгський процес базувався не на нормативних актах нацистів.

Артем БІДЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини