MENU

Гопники при владі зігрівають і годують гопників - Геращенко

1134 0

Взагалі - то, ілюзій відносно неадекватності і цинічності влади ніхто не має. Але іноді вони перевершують самі себе.

Наприкінці грудня я направила до ГП вимогу відкрити кримінальне провадження щодо руйнаціі пам'ятки архітектури і паркового мистецтва - Маріінки.

Керівництво близькоі ГПУ Партіі регіонів, яка давно перетворилася на бандформування, планомірно завозить у найкращий киівський парк гопників і тьотушек у бєрєтах, які ставлять там солдатські намети, палять дерева, трощать лавки і ліхтарі.

Також я вимагала відкрити впровадження за нецільове використання коштів з боку департаменту надзвичайних ситуацій, який за держкошт годує там цих гопників ( в той час, як в лікарнях немає чим годувати дітей). І ось відповідь - нєкій Болоцьких стверджує, що це була акція для захисту людей від холодів, що департамент відкрив у Маріінці пункти зігріву ... Це коли температура була плюс 7.

З таким успіхом, думаю, можна говорити, що в людей кидають гранати, щоб теж зігріти і освітити темні вулиці. Нами правитт гопота. Гопники при владі зігрівають і годують гопників. Питання до всіх киян, що залишаються аполітичними: ми готові віддати центральний парк і вулиці, куди нас давно не пускають, гопоті? Це нас не стосується?

Iryna GERASHCHENKO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини