MENU

Ім'я першого загиблого на Грушевського - Нігоян Сергій. ВІДЕО

7863 12

Ім'я першого загиблого на Грушевського сьогодні, 22 січня - Нігоян Сергій.

 

Розповідь про Сергія зі сторінки Єлюди - maidaners:

«Ще одна людина, про яку давно варто було написати. Сергій, 20 років. Вірменин. Народився і живе в Україні, у селі Березнуватівка Дніпропетровської області. На Євромайдан приїхав 8 грудня. Сергій постійно чимось зайнятий. Він або стоїть в охороні, або дрова рубає на кухні. Часто це бачу. Розповідає, що із самого початку дивився по ТВ новини про Майдан і не міг спати ночами. 7-го грудня сусід із села підвіз його до Дніпропетровська. Сергій шукав, де у Дніпропетровську збираються люди, щоб підтримати київський Євромайдан. Шукав, шукав і не знайшов. Тоді поїхав на вокзал. Купив квиток на потяг до Києва. Батькам зателефонував уже з Майдану. »Батько запитав, ти куди зник?", - переказує розмову хлопець. Коли дізнався, де син, дуже розхвилювався, просив бути обережним. 


Сергій спить у наметі або у будинку профспілок. Запитала, чому приїхав. «Це моє майбутнє теж. Мені жити у цій країні», - відповідає він. 

Вчора Сергій попросив бомжів, які грілися у підземному переході біля станції Майдан Незалежності, щоб вони не розкидували сміття навколо себе, адже є смітники. Один бомж став жалітись, що сам він з Одеської області, що його і других «хлопців» привезли у Київ і сказали просто ходити по Майдану. Думаю, хтось дуже хоче створити відповідну телевізійну картинку). 

Повертаючись до Сергія. Хлопець вільно спілкується українською. Нещодавно, у рамках проекту про Шевченко, читав на Майдані уривок із поеми «Кавказ».

Євромайдан Новини


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини