MENU

ЄС не поспішає з санкціями через дружбу Фюле з Клюєвим?

2072 3

 

«СОРОМОМ ЄВРОПИ» назвав резолюцію Ради ЄС, яка була ухвалена вчора (21 січня) Радою міністрів Євросоюзу Президент комітету соціальної та економічної політики ЄС Генрі Малосс.

Слід зазначити, що до таких висновків Генрі Малосса та багатьох депутатів Європейського союзу у великій мірі спонукав досить чисельний мітинг українців з Бельгії, Франції, Німеччини, який очолила сьогодні перед стінами Європейського Парламенту у Брюсселі Руслана Лижичко.

У своєму зверненні до політиків ЄС Руслана Лижичко закликала європейських політиків не понукати Януковичу та його поплічникам, а застосувати супроти них суворі персональні санкції. І в першу чергу - це арешти банківських рахунків очільників української влади та їх фінансових спонсорів.

Учасники мітингу, серед яких було чимало європейських політиків виступ Руслани Лижичко зустріли схвальними оплесками.

Під час прес-конференції, яка відбулась у ВІП-центрі Єврокомісії, Руслана Лижичко піддала гострій критиці невизначеність комісара ЄС у справах розширення Євросоюзу Штефана Фюле та комісара ЄС у справах міжнародної політики Христини Ештон. Зокрема Руслана Лижичко натякнула, що багатьом відомо про досить приязні стосунки добродіїв Фюле та Клюєва... В повітрі з'явився запах корупційного скандалу. Штефан Фюле сьогодні заявив, що найближчими днями він відвідає з робочим візитом українську столицю.

Ростислав ДЕМЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини