MENU

Чому ВВшники не переходять на бік народу? І тут я зрозумів - блогер

3107 2

Чому 18-20ти річні ВВшники не переходять на бік народу? Мені це питання не дає спокою вже давно. І тут я зрозумів.

Тому що у школі вони не ВЧИЛИ і їх не вчили правознавству (сам пам'ятаю ці тупі підручники). Тому що не вивчили що таке «право», що таке «закон», що таке «конституція». Тому що не знають, що «життя і здоров'я людини визнаються найвищою соціальною цінністю в Україні». А санкція за злочин є невідворотним. Тому що не знають що таке «наказ». Тому що не занють, що таке «незаконий наказ». Не знають, що його не тільки можна не виконовути, а ще й обов'язково не виконувати.

Тому що не знають що таке «право» їх батьки. Тому що не привчили з дитинства додержуватись і поважати правопорядок і правил своїх дітей. Тому що за життя добивались тільки права на знижку в жеку чи на ковбасу за 2-20.

Але вони ще діти. Комусь дано второпати що таке філософія, право, філософія права в 15 років, а комусь у 30, а комусь не дано взагалі. Таке життя. Але тут є і наша вина.

Тому, для того щоб змінити наше суспільство нам необхідно при першій же нагоді переглянути державну політику в галузі освіти і предмету «правознавства» зокрема. Кожен має знати, що право - це найуніверсальнійший інструмент суспільних відносин і альтернативи йому немає.

Alexandr Mazurkevich


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини