MENU

Янукович нагородив «покупця» «вишок Бойка»

1677 3

Сергій Кацуба – «герой» розслідування Наталі Седлецької

З Указу президента:

Нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня народного депутата Сергія Кацубу.

Питання одне, а чому лише третього ступеня. Звитяги цього «героя» тягнуть на найсерйозніший ордеР...ой, на ордеН...чи все ж таки на ордеР. Вирішуйте самі, чим за ЦЕ належить відзначити Сергія Кацубу.

От сьогоднішній нагороджений демонстративно, мені так видається – це поправка у тексті на закони «16-го січня», привселюдно у залі парламенту порушує Конституцію – голосує не тільки за себе, а ОДРАЗУ ЗА ТРЬОХ народних депутатів із собою коханим включно.

Питання надважливе – енергетичне. А Сергій Кацуба – знаний, я би сказала, видатний фахівець з енергетичних питань. Зокрема, у закупівлі енергетичного обладання. Саме Сергій Кацуба писав тендерну документацію для, напевно, найскандальнішої закупівлі часів президентства Януковича – «вишок Бойка», які журналісти «Форбс-Україна» (старого складу) перейменували на «вежі Кацуб».

Там в списку ще є люди, які заслуговують не на орден. А є й такі, які  е личить такі нагороди приймати. Народний депутат Сергій Куніцин, УДАР, відцурався януковичевої відзнаки, Патріарх Філарет відмовися від ордену з рук Януковича. Ще логічно було би так само вчинити митрополита Черкаського і Канівського, керуючого Черкаською єпархією Української православної церкви Софронію, народній арстистці Ларисі Кадировій і ЧОТИРЬОМ ЖУРНАЛІСТАМ, яким цим Указом Янукович дав завання заслужених.

Колеги, назву вас поіменно:

ГАЛАУР Світлана Іванівна – власна кореспондентка державного підприємства «Редакція газети »Урядовий кур'єр", м.Харків

ЛУГОВСЬКИЙ Анатолій Васильович – головний редактор редакції районної газети «Путивльські відомості», Сумська область

ПЄНЄВА Ганна Стоянова – член виконавчого комітету Всеукраїнської громадської організації «Асоціація болгар України», громадянці Республіки Болгарія

ЧУРИЛО Оксана Андріївна – головна редакторка Всеукраїнського журналу «Лісовий вісник», Волинська область.

Колеги, не годиться приймати нагороду від Януковича, який, на мій погляд, підписав антиконституційні, АНТИЖУРНАЛІСТСЬКІ закони 16 січня, проти яких вже протестують ваші колеги по всій Україні – від Львова до Донецька. Коли в центрі Києва стріляють по журналістах, захоплюють ваших колег в полон і б'ють не можна заплющувати очі і не давати оцінку цьому злу.

Наталя СОКОЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини