MENU

Тимошенко вимагає присутність ЗМІ під час судового засідання. ЗАЯВА

552 3

Юлія Тимошенко вимагає, щоб під відеозапис ЗМІ тюремники доставили її на судове засідання, де відбувається розгляд сфальшованої справи щодо ЄЕСУ. Про це йдеться у її заяві на ім’я керівника Качанівської колонії Ігоря Колпащікова, яке на своїй сторінці в «Фейсбук» розмістив захисник лідера опозиції Сергій Власенко.

 

«З метою недопущення можливих провокацій та об’єктивного висвітлення вказаних подій, вимагаю віддати спеціальний візок для мого пересування, забезпечити присутність у моїй лікарняній палаті ЦКЛ № 5 »Укрзалізниці« на момент мого вивезення до суду журналістів незалежних засобів масової інформації: (»5 канал«, »Українська правда«, »Лівий берег«, »24 канал«, INTV, ICTV, »Новий канал«, СТБ та »Громадське телебачення« ) та/або захисників з відеокамерами, та/або народних депутатів України Авакова А.Б, Головка В.А. з відеокамерами з метою фіксації всього процесу моєї доставки на судове засідання по кримінальній справі 2310)», - йдеться у заяві.

 

Юлія Тимошенко у своїй заяві також зазначає, що керівництво Качанівської колонії чинить проти неї дії, не передбачені законодавством, та фальшує акти, згідно яких лідер опозиції начебто відмовляється від участі в судових засіданнях та вимагає її доставки в суд.

 

Як відомо, завтра, о 10.00, у Київському районному суді м. Харкова відбудеться чергове засідання щодо сфальшованої справи ЄЕСУ.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини