MENU

Ми задіяли всіх, кого можна задіяти. Весь західний світ зараз телефонує Януковичу - Яценюк

1946 4

Голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив, що опозиція провела низку міжнародних консультацій. «Ми задіяли всіх, кого можна задіяти. Весь західний світ зараз телефонує Віктору Януковичу - на рівні президентів, прем'єрів, канцлерів», - наголосив Арсеній Яценюк журналістам після того, як Патріарх Філарет благословив опозицію на переговори з Януковичем.

 

«Ми підняли всіх для того, щоб відстояти Україну і свободи українців», - сказав Арсеній Яценюк.

 

«Зараз, наскільки нам відомо, з самого ранку Віктор Янукович проводить перемови з лідерами західних держав, які телефонують йому на наше прохання», - зазначив він.

 

Арсеній Яценюк підкреслив, що «час завершується, тому що люди ображені цією владою»: «Мільйони українців вимагають справедливості».

 

«Ми йдемо на наступний раунд переговорів із владою для того, щоб зберегти життя українців, зупинити кровопролиття, притягнути до відповідальності винних, уряд, щоб змінити систему влади в країні і звільнити від відповідальності учасників протесту», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Арсеній Яценюк підкреслив: «Ми повинні прогарантувати людям, що вони не будуть сидіти по тюрмах».

 

«Треба нарешті закінчити кровопролиття і закінчити те політичне протистояння, спровоковане владою, - і ця сторінка в історії України буде перегорнута», - сказав він.

 

«Ми не можемо відступати. Це ж не воля трьох політиків - це воля мільйонів. Мільйони очікують на зміни», - підкреслив Арсеній Яценюк. 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини