MENU

Режим довго на крові не протримається - Іллєнко

880 1

Хоче хтось того, чи не хоче, але все найгірше вже почалась. Питання лише в тому, чи вдасться це локалізувати урядовим кварталом, чи це розповсюдиться на всю країну.

Режим довго на крові не протримається. Якщо ці безумці хочуть перевірити характер українців та їх здатність до спротиву - то хай загадають історію.

Українські повстанці Східної та Центральної України винищували окупантів-комуністів до середини 1930-х. УПА воювала проти тоталітарної імперії совка до середини 1950-х років. Нинішній корумпований та неефективний режим - це явно не сталінський СССР. І можливостей для придушення українців у нього незрівнянно менше.

Наразі на боці режиму активно діють так звані «правоохоронці» і тітушки. На мою думку, позиція має бути така. До так званих «правоохоронців» - у разі добровільного переходу на бік народу та непричетності до злочинів - свобода та гарантії безпеки. У разі причетності до злочинів, якщо припинять виконувати злочинні накази - треба гарантувати їм справедливий суд без суду Лінча. Усім іншим - ніяких гарантій ніхто дати не може і народ ніхто зупиняти не буде.

Щодо тітушок - у всі часи найманців у полон не брали. Хай думають перед тим, як за копійки продаватися і йти проти власних співгромадян.

Андрій ІЛЛЄНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини