MENU

«Беркутята» своїми діями закликають виходити на вулиці - блогер

1312 3

Однією з перших вимог опозиції зараз на переговорах з президентом повинна бути вимога щодо вирішення ситуації з «Беркутом».

Після переглянутих кадрів і відео, які свідчать про жорстокість і некерованість цих вузьколобих істот, у людей виникає тільки одне бажання – озброюватися і виходити на вулиці. Вони небезпечні, дуже небезпечні.

«Беркутята» своїми діями закликають виходити на вулиці. Причому дуже добре видно на багатьох відео, що українців із західних регіонів вони катують з особливою завзятістю. Це характерна риса не тільки «бойових псів» Захарченка, а й тих «невідомих», які викрали Ігоря Луценка і причетні до смерті Юрія Вербицького.

Якщо в майбутньому не реформувати ці спецпідрозділи, нас чекає ще більше конфліктів. І постраждають навіть не ті, хто знущається зараз над неозброєними мітингувальниками. У той час, коли йдуть переговори. Постраждають звичайні правоохоронці, які до знущань на Грушевського не мають відношення.

«Відбілити» «Беркут» чи будь-яких інших силовиків, і навіть внутрішні війська, які за цим без участі спостерігали, вже нічого не зможе. Люди все пам'ятають.

Я не знаю, чим все це завершиться, але якщо раптом завтра чи ще колись ситуацію буде урегульовано, і Янукович залишиться при владі, навіть якщо уряд Азарова піде, спокою в майбутньому не буде. І це буде проявлятися в точечних конфліктах.

Я тільки можу собі уявляти, як фани на футбольних матчах будуть «відриватися» на правоохоронцях або з якою неповагою будуть ставитися до них пересічні люди в інших ситуаціях – вони радше бандитам будуть допомагати, ніж «Беркуту». Населення ж все це бачить – журналісти в Україні ще при тямі, не дивлячись на те, що в них стріляють і мордують.

Хіба в перший день активізації мітингувальників, вони роздягали взятого у полон ними «беркутівця»? Хіба хтось знущався над «тітушками», захопленими «автомайданівцями»? Це просто два абсолютно різні світи.

Зараз силовики отримують, за їхніми мірками, великі гроші. А що буде, коли їх послуги не будуть потрібні «банді»? Вони ж повернуться на старі позиції і будуть працювати за копійки, як голодні пси на ціпку. Вони відчувають, що не будуть покараними.

Зараз є можливість вирішити цю проблему, опозиція може вимагати належного ставлення до ув'язнених. Опозиції треба зараз вимагати від Януковича і Захарченка заспокоїти своїх скажених «псів». Якщо вони будуть продовжувати в тому ж дусі, їм цього не простять. Не кажучи вже про те, що причетні до тортур, повинні бути покарані.

Дмитро ДЄНКОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини