MENU

Портрет українця очима росіян

367 0

За останні дні спілкувався з десятками росіян і таке враження, що ми живемо в різних світах! Інтелігентні та ввічливі люди, переважно займають важливі посади в міжнародних компаніях, але яка викривлена картинка про Україну у них в голові... Путін зомбатор ще той... Всі питання однакові:За гроші всі стоять?

 

А ти бачив цих терористів-радикалів? Як вони виглядають?:))) А хто вас привів? Як не за гроші, тоді навіщо, як гроші не платять?

 

Панове, психологія у нас різна! Я пишаюсь, що у нас козацька кров і ми стоїмо за свої принципи, ідею, традиції, за свою націю, проти тернів за Україну! Я пишаюся побратимами з Грушевського, а особливо, що самі організовуємось та б'ємось до останнього. Всіх дивує хто керує, за кого бій?Я вам скажу хто, сам Господь і серце патріота, майбутню Україну в Європі без бандюковичей!За хлопців, які ризикуючи своєю свободою, та здоров'ям, не дивлячись ні на що, продовжують відстоювати свою громадянську позицію перед торрором з боку влади. Їх кидають за грати і обов'язок суспільства не дати репресивній машині перемолоти їх долі. Ми повинні зробити все, щоб ці герої були на волі.Тому ми непереможні!

 

Всі на Майдан, браття українці!

Илья САГАЙДАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини