MENU

За наказом Кремля режим Януковича готує чергові провокації проти Майдану - Шкіряк

212 0

Увага! Перепост! Провокації! За наказом Кремля, режим Януковича готує чергові провокації проти Майдану. За іхнім планом, групи бандитів, під виглядом активістів Майдану, будуть влаштовувати випадки мародерства, погроми магазинів і т.д. Не виключено, що вони будуть захоплювати різні віддлення банків і навіть здійснять напад на Нацбанк. можливий напад на російське посольство (звичайно, для того, щоб «обурити» Кремль і повністю розв.язати їм руки в Україні)...

Ці заплановані ПРовокаційні дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації в країні та дискридитацію нашого протесту в очах світової спільноти. 

Все це робиться, оскільки, режим тріщить по швах. Ми перемагаємо. Вся Україна повстала! Саме тому, для них єдиний шлях спробувати зупинити нашу революцію - це ввести надзвичайний стан. Після того, перестріляти і арештувати лідерів та представників опозиції, а також активістів Майдану. 

Отже, просимо бути уважними. Не брати ніякої участі в таких діях, оскільки Майдан не має до цих речей жодного стосунку. 

Ми маємо діяти спільно, злагоджено, консолідовано. Не потрібно реагувати на інформаційні провокації і дослухатится тільки до представників Штабу Національного Спротиву, представників опозиції та тих, кому, принаймні, довіряєте. Слухати ісцену Майдану і намагатися не допускати неконтрольованих і хаотичних процесів. Ситуація дуже напружена. Зрозуміло, що нерви, емоції. Але я, в котре, повторюю, що нам потрібен холодний розум і виваженість дій. 

Казнокради, насправді, налякані, бо розуміють, що програють. Янукович - «поранений звір», але ще дуже небезпечний і готовий на все...

Отже, друзі, вдихнули-видихнули, спокійно. Все буде добре.

І останнє. Завтра дуже важливий день для усіх нас. Тому, ми оголошуємо загальну мобілізацію на Київ. О 12.00 потрібно бути на Майдані. Якщо ВР не прийме ті рішення яких від них чекає український Народ, то ми підемо і допоможемо їм це зробити. 

Все. Ніяких сумнівів у нашій перемозі! Разом - Сила! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини