MENU

Відставка Азарова - це чергова «замануха», якою присипають уважність

1126 0

У мене дві новини. Одна хороша, друга не дуже. Почну з хорошої: Азаров подав у відставку. Згідно ст.115 Конституції України, це означає, що у відставку йде весь уряд. Тепер наступне. Я їм не вірю, це може бути чергова «замануха», типу «пішли на зустріч громаді», а насправді вони задумали лихе... Це - хунта, орда, загарбники.

Вони - кидали, шулєра, брехуни. Напевно, присипають уважність. Бо в цей самий час, Київ наводнили титушки і усіляка кримінальна наволоч.

І прибули вони сюди не для того, щоб алодувати Майдану... Крім того, контенгент окупаційних військ збільшується, а спецназівці нарощують кількість в центрі столиці перед можливою атакою. 

Отже, не розслабляємось, гуртуємось і перебуваємо в повній бойовій готовності. Звичайно, хочеться сподіватися на краще і якщо є найменший шанс уникнути кровопролиття - це потрібно використати. Але маємо бути готові до всього. Зберігаємо спокій, впевненість та готовність до активних дій, в разі чого. Стоїть Майдан - Україна жива! 

Після ефіру на Есрпресо заїхав на Майдан. Обстановка позитивна. Людей багато, всі налаштовані рішуче. Спробую потрапити у ВР, щоб бути у вирі подій. Там зараз надзвичайно цікаво. Представники режиму забов,язані виконати умови Майдану! Все інше - фікція. Тримаємось і пам,ятаємо, що ми не здамося і не зламаємося! Виходимо на Майдан! Тільки наша максимальна присутність на вулицях країні забеспечує впевненість у досягненні позитивних для країни результатів. Наш шлях - боротьба до перемоги! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини