MENU

Партия регионов открыто готовится к фальсификациям на выборах

3270 7

  

  

Представители Партиирегионов проводят опрос жителей поместу жительства на предмет политическихпредпочтений. Интересуются, за когобудут голосовать жители домов, и ставятв списках соответственные отметки.


Об этом в своем блоге пишет журналист Алексей Мазур.


«Увечорі до менеприходили представники Партії регіонів - чоловік і жінка, які назвалися вчителямизі школи, що поблизу. Вони роздавалиагітаційні матеріали ПР: газетку табуклети з партійною символікою, якірозповідали про діяльність головиДніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула та кандидата від ПР по мажоритарному округу, замгубернаторай очільника міської організації Партіїрегіонів Івана Ступака.

При цьомунезвані гості цікавилися чи збираютьсямешканці голосувати і якщо так, то чивизначилися зі своїм вибором. Такеопитування викликає декілька запитаньз точки зору легітимності самої процедурита її кінцевих цілей.

По-перше, якбути з регламентованою Конституцієюнормою про таємність голосування? Однаріч відповісти на поставлені питанняв ході вуличного опитування як випадковийперехожий, а друге - давати інтерв'ю нацю тему з порогу власної оселі, тобтоадреси, яка закріплена за певною виборчоюдільницею. 

По-друге, навіть вразі відмови господарів поділитисясвоїми політичними уподобаннямиконкретне помешкання автоматичнопотрапляє на олівець посланців ПР якнеблагонадійне в електоральному плані.Адже така реакція буде явним сигналом,що тут не збираються голосувати за«регіони».

А по-третє,  чи не длятого це робиться, аби ті, кому це потрібно,знали, беручи до уваги зібрані дані, наякий приблизний обсяг фальсифікаційїм розраховувати на конкретній виборчійдільниці для забезпечення необхідного(запланованого, поставленого завданням)відсотку волевиявлення за довбанустабільність?», - пишет он.


Напомним, очередныевыборы в Верховную Раду назначены на28 октября 2012 года. 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини