MENU

Режим перебуває у стані передсмертної агонії. Але...

482 0

Режим перебуває у стані передсмертної агонії. Але у одній руці напівмертвого рушниця силових структур, в іншій - ніж тітушок, а у кишені - московські гроші. Відтак жертвою передсмертних конвульсій диктатури може стати кожен.

 

Щодня - нові повідомлення про зникнення людей, побиття, арешти, залякування і т.д. Деяких активістів, на щастя, випустили. Одначе, певен, це для того, щоб суспільство розслабилось і багато громадян припинили боротьбу. Зараз епіцентр протистояння - це парламент. Якщо інші опозиційні депутати не почують мій «голос, вопіюєщего в пустині» - буде біда.

 

Янукович нас знову розводить. Жодних поступок! Ніякого затягування процесу через створення комісій і т.д.! Треба змінювати країну невідкладно. ЗАРАЗ! - бо потім може бути пізно.

 

Закликаю терміново створити нову принаймні ситуативну більшість з опозиційних депутатів, позафракційних та тих регіоналів, хто відкрито готовий перейти на сторону народу. І цією більшістю оперативно прийняти життєвоважливі законопроекти - перш за все, убезпечити людей від політичних репресій. Інакше - ми тільки втрачаємо час і даємо тирану Януковичу більше шансів.

Олег ЛЯШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини