MENU

У кабінет депутата Марії Матіос на Банковій проникли невідомі. ФОТО, ВІДЕО

2263 2

Сьогодні зранку «моніторила» Інтернет. І в Ютюбі знайшла сюжет, який змусив здригнутися: на відео про події 1 грудня на вул. Банковій я впізнала вікно свого робочого кабінету. Воно світилося. Єдине в усьому будинку. На 1.38-39 хв. це дуже добре видно.

 

 

Тобто у той час, коли на Банковій розгорталися майже апокаліптичні картини з грейдером і зі звірячим побиттям людей БЕРКУТОМ, у моєму кабінеті були якісь люди. Я в той час лежала в лікарні, куди мене забрала «швидка допомога» кількома днями раніше просто із залу парламенту. Мої помічники у той час мали вихідні, оскільки 1 грудня була неділя. Прибиральниці в неділю не працюють. Ніхто інший доступу до кабінету не має. 


Мій кабінет як секретаря Комітету з питань культури та духовності ВР розташований на 2-у поверсі на Банковій, 6/8.(фото 1, 2). Майже над входом до громадської приймальної ВР. А тепер - уже й над головами БЕРКУТУ і солдатів ВВ (фото 3).

 

Фото 1

Фото 2

Фото 3


Вікно кабінету легко впізнати за прапором Євросоюзу на шибі, який ми почепили у перші дні грудня. Мої помічники повідомляли, що 2-го грудня помітили на своїх столах «зміни». На моєму - також. Сьогодні очевидно, що це був не НЛО і не дух Божий. 


Хто і що робив у кабінеті народного депутата у час найбільшої напруги на Банковій? Що шукали чи що залишили ці люди в ньому? Що фіксували з вікна? Кому віддавали накази? І чого варто очікувати від таких відвідин в майбутньому? Пакетика з наркотиками? «Жучка»? Блокування органів державної влади Печерський суд мені вже інкримінував 19 грудня, акурат на мій день народження. Що далі?


Але в неправовій державі нікого запитати про такі прості речі.

Maria Matios


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини