MENU

«Ви давно були на Грушевського? Підіть, це вражає», - блогер

810 0

 

 

Сьогодні ходила на Грушевського... Ви там давно були? Підіть. Це вражає. Описати не можу. Це треба бачити. Я сьогодні не фотографувала, бо все одно фотки темні вийдуть, а по-друге, ще подумають, шо я який тіхарь, бо хожу фоткаю серед ночі. Ну і взагалі це треба в комплексі дивитись, шо фотки? Темно, барикади там нагадують лабіринт. З темряви виринають люди в касках, такі ж люди стоять на барикадах. Ще якісь мовчки гріються біля діжки. Чорніє колонада. Я так і не поняла, це від темряви, чи половина колонади реально чорна? До останньої барикади не дійшла, бо кажись туди не пускає варта. На європейській поставили якісь саморобні футбольні ворота, і там люди в шоломах ганяють у футбол.


Я так і не в"їхала, чому там лежить бруківка так ніби її ніхто звідти не виймав? Чи я просто не дійшла до тієї ділянки, де її нема? Дивно. Тоді мені здавалося, шо бруківки нема аж до парламентської бібліотеки. Але нє.


Взагалі і на майдані, і в укрдомі, і на різних барикадах, і в різних наметах стільки неймовірного... 


Я донедавна думала, шо беркута це якісь орки здоровезні, і при зустрічі з ними є два виходи: тікати або прикидатись мертвим. Але зара по майдану ходять такі кіборги-трансформєри, шо бєркут порівняно нікакіє взагалі).


Мені казали, шо на майдані ходить повно тіхарів. Може це й добре. Наврядчи хтось при здоровому глузді піде штурмувать тепер уже. 


Вчора їхала в напівпорожньому трамваї, де було на весь вагон чоловік 10-12. І п"ять з них - у балаклавах  Такі часи цікаві.


До мальтійського намету знову не дійшла. Мені на нього як пороблено. Вже знаю той майдан напевно вздовж і впоперек, але де мальтійський намет - не знаю. А він є.

Тетяна БЛИЗНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини