MENU

Підтвердилась активна діяльність в Києві російського спецназу

49091 23

Підрозділ, що використовується для захоплення та ліквідації активістів Майдану розкішно розквартирувався на колишній базі хокеїстів клубу «Сокіл»

За інформацією джерела в МВС, є всі підстави говорити про те, що підрозділ спеціальних сил Росії в кількості 40 чоловік таємно знаходиться на території України з 20 січня 2014 року і дислокується по вул. Гамарника 54-б, санаторій «Пуща Водиця» (колишня база хокейного клубу «Сокіл»).

Наразі доступ до цього санаторію суворо обмежений, а працівники МВС, які працюють з російським підрозділом, кількісно обмежені (склад працівників не змінюється).

Його бійці одягнені у однострої українського «Беркуту», а також мають цивільний одяг. Пересування по місту Києву, з метою виконання спеціальних завдань, здійснюється на міліцейських та оперативних автомобілях.

З оперативних даних відомо, що цей підрозділ використовується для спеціальних операцій в Києві та інших регіонах України та задіяний для захоплення та ліквідації активних членів Майдану. Слід зазначити, що навіть співробітники Донецького та Сімферопольського «Беркуту» наголошують на особливій жорстокості цих підрозділів по відношенню до українців.

Aleftina Major


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини