MENU

Юлія Тимошенко завжди виступала проти перемовин з Януковичем

1669 3

Тут мережею уже шириться повідомлення Віктора Балоги і Мустафи Найєма. Сьогодні на засіданні фракції «Батьківщина» Власенко зачитав листа Юлії Тимошенко, в якому вона пропонує вийти із переговорних процесів з Януковичем і готуватись до дострокових виборів.

В зв'язку із цим хотів би нагадати, що:

1) Юля завжди виступала проти перемовин з Януковичем, адже уже як мінімум кілька разів було доведено - він недоговороздатний і будь-які перемовини використовує для перегрупування і нанесення наступного, ще сильнішого удару;

2) Майдан стоїть НЕ за відновлення Конституції 2004 року і пов'язане із цим призначення «технічного уряду», куди уже лаштуються примостити свої, вибачте, зади численні політики другого ешелону, починаючи з Петра Порошенка і закінчуючи самим Балогою. Ясно, що такий уряд не буде проводити реформи. Він буде пробувати витиснути останнє з уже дихаючої на ладан економіки і пиляти вже обіцяні західні кредити;

3) Будь-які реальні зміни в країні почнуться лише тоді коли будуть проведені дострокові парламентські та президентські вибори, які створять органи легіслатури і влади, котрі будуть коректно відображати політичні вподобання народу. Чи у когось досі зберігаються ілюзії, що нинішня Верховна Рада відповідає народним настроям?

В зв'язку з цим у мене питання: чому лист Юлі уже називають «російським сценарієм», якщо виконання настанов Юлі об'єктивно є стислим викладенням того, чого хочуть люди на Майдані?

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини