MENU

ВВ-шників командири зомбують так, що матері рідної не впізнають

801 1

Хлопців з ВВ командування зомбує так, що вони вже мами не пізнають, рідної мови цураються. Хто може, і кому листівка сподобається, роздрукуйте і розклеюйте та роздавайте.

 

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬК

 

Дорогі співвітчизники!

 

Солдати й офіцери Внутрішніх Військ України! Мільйони людей на площах країни, від Ужгорода до Дніпропетровська і від Чернігова до Запоріжжя зараз показують, як можна не боятися навіть абсолютно беззахисним людям. ЗА ЩО ви стоїте проти своїх співвітчизників, готові їх бити й вбивати? За порядок? То невже це порядок, коли влада краде, б‘є, вбиває, викрадає? Невже це від бажання порушити порядок, а не від несправедливості, мільйони людей виходять на вулиці, ризикуючи здоров‘ям, втратою роботи і навіть життя? То за що ви стоїте? За гроші? Хіба це гроші – вуличним бандитам платять більше! Влада каже, що для військових, афганців, пенсіонерів і т. д. у нього грошей немає, але на банди кримінальних «тітушок» - є. А найголовніше – гроші, отримані за вбивство своєї країни – це іудині срібняки, які нікому ще не пішли на добро.

 

Щоб спровокувати насильство й ненависть між правоохоронцями і народом, влада організувала криваві провокації. На відео в Інтернеті ви можете бачити, як під час цих провокацій нібито «націоналісти» вигукують речовки російської команди «Зеніт» з пітерським акцентом.

 

Янукович керує країною вже 8 років – 4 президентом і 4 прем‘єр-міністром. За цей час державу розкрадено до того, що сама влада визнала, що країна не може місяць жити без того, щоб не побиратися за кредитами. Банда утече на острови до своїх мільярдів. А що робитимуть ті, хто, всупереч присязі, совісті, голосу предків нашої віками мученої країни здійме зброю на свій народ?

 

Може, ви стоїте через обов‘язок? Але ваш обов‘язок служити народу закріплений Військовою присягою! У Військовій присязі, яку давав кожен з вас, записано:

 

«Я урочисто клянусь Українському народові завжди бути вірним і відданим йому, неухильно дотримуватись Конституції України. Я клянусь захищати Українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити Українському народові».

 

Справжній героїзм – не бити громадян зради чужих золотого унітазу і мільярдів, а стати за свою країну, за свій народ! Право не виконувати злочинні накази чітко захищене законами і Конституцією – найвищим законом:

 

Стаття 4 Закону про Внутрішні війська: «Правовою основою діяльності внутрішніх військ є Конституція України, цей Закон, постанови Верховної Ради України, інші законодавчі акти України, укази Президента України». Тобто Конституція – попереду указів головнокомандувача. Конституція України дає Вам гарантоване право не виконувати злочинні накази. Тому – не виконуйте злочинні накази. Вони злочинні, якщо спрямовані проти незалежності України, невід‘ємних конституційних прав і свобод українських громадян!

 

Стаття 60 Конституції України: «Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність».

 

Стаття 11 Закону про Внутрішні війська: «Військовослужбовці внутрішніх військ у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймають рішення. У разі вчинення протиправних дій вони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством».

 

Тому ніхто не сховає свій злочин за наказом командира! У випадку надходження злочинних наказів – не виконуйте їх та переходьте на бік народу – поодинці або підрозділами.

 

Вас зустрінуть як героїв!

 

Олександр ПАЛІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини