MENU

Царьов наплів про НАТО у Львові, щоб помститися за позор у «Криївці». ВІДЕО

3046 2

«Регіонал» Олег Царьов не забув той позор та приниження, які йому довелося пережити у Львові. Декілька років тому, він брав участь у програмі «Без мандата». Зйомки відбувалися у Львові і, як годиться, гостей запрошують до відомої кнайпи «Криївка». От і Царьова запросили, а він повівся, як останній покидйок і нахаба. При вході, коли запитали гасло, усміхаючись відповів «НКВД». І це в тому місті, де лише у в'язниці на Лонцького працівники НКВС розтріляли тисячі людей. Та й попри це Царьова пустили до закладу, аби він не клеїв дурня, а сказав «Слава Україні»! Він не сказав, отже й не пустили.

 

 

Вочевидь, що після того інциденту в душі у Царьова зародилося відчуття ненависті і до «Криївки» і до самого міста. Це відчуття підсилилося ще й тим, що кадри з його приниженням облетіли усю країну.

 

Бажання помсти не пропало, а зачаїлося до «кращих» часів. Це недобре почуття Царьов намагався вилити у домаганні закриття «Криївки», ніби розпалює міжетнічну ворожнечу. Звісно це не вдалося, адже заклад має шалену репутацію не тільки серед українців, а й туристіво з Росії, Польщі, Німеччини.

 

 

І от дочекався Царьов до підходящої нагоди. Учора, у Москві, перед членами Громадської палати Росії «регіонал» заявив наступну нісенітницю: у Львові почалася висадка американських солдат. Царьов переконаний що, звісно, це не просто так. За його конспірологічною версією планується силовий тиск на владу України. А прикривають це все ніби для спільною участю у вченнях.

 

Не відомо, чи повірили йому чи ні в Росії. Також не відомо, чи полегшало «шанувальнику» «Криївки» після відвертої брехні і довгоочікуваної помсти.

 

Зрозуміло одне, що Олег Царьов випадкова людина в нашому парламенті. Навіть більше, подібні депутати підривають безпеку держави більше, ніж Чорноморський флот РФ в Криму. І не дай Бог, щоб подібні екземпляри потрапили в наступне скликання.

ya_sobachnik


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини