MENU

Юрій Луценко: Ахіллесова п’ята цієї влади в ілюзії контролю над сходом України

873 1

Упевненість Януковича у міцності його позицій помилково базується на сподіванні, що він повністю контролює ситуацію на сході та півдні України. Та це далеко не так. Про це в ефірі «Громадського телебачення» сказав лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

«Найбільшою допомогою столиці зараз може стати потужний мітинг в одному з міст на сході України. Це важливо, аби продемонструвати єдність вимог Майдану по всій країні. Це б стало одкровенням для самовпевненої влади. Саме події в обласних адміністраціях – особливо в Дніпропетровську і Запоріжжі – злякали президента. Ахіллесова п’ята цієї влади у сподіванні, що вона повністю контролює схід», - зауважив політик.

Луценко попросив пригадати результати останніх парламентських виборів у східних та південних областях України.

«Багато хто забуває, що за різні опозиційні партії в Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі проголосувало від 30 до 40 відсотків виборців. Підкреслюю – щонайменше кожен третій у цих начебто дуже контрольованих Януковичем областях є опозиціонером. Тому демонстрація підтримки ідей Майдану, прямий діалог з мешканцями східних областей України є питанням номер один для української опозиції», - наголосив політик.

Він нагадав, що був за останні місяці у Харкові і в Запоріжжі, і відчував там підтримку людей.

«Насправді схід України є прагматичнішим за захід і центр. Там люди хочуть чути дуже конкретні відповіді на запитання. Треба їхати й відверто говорити з ними, а не дозволяти це робити тим, хто, створюючи міфи, відпрацьовує замовлення влади», - підкреслив Луценко.

На його думку, такі політики як Кличко та Порошенко мають вже сьогодні саме на півдні та сході багато прихильників та реально мають можливість збільшити їх число, бо Партію регіонів там вже не сприймають виразником інтересів цих областей.

3republic


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини