MENU

Санкціїї треба застосувати до двох олігархів із оточення Януковича - колишній посол США в Україні

892 0

Вчора ввечері у World Affairs Council відбулася дискусія щодо України. Попри те, що захід анонсували лише за два дні, зібралося понад 100 осіб. Колишній посол в Києві Джон Гербст порадив США визначити двох олігархів в оточенні Януковича, щоб застосувати проти них фінансові санкції - що має трохи привести до тями самого Януковича.

 

 

А після закінчення до Гербста підійшов співробітник посольства Росії та спробував повчити колишнього посла на тему згубності інтеграції в ЄС. Посол запитав його: «Скільки ВВП Польщі на душу населення?» «Близько $12 тисяч», - відповів росіянин. «А Росії?», - запитав екс-посол.

 

«Близько $14 тисяч». «А скільки було би ВВП, якби у Росії не було нафти і газу? Вся економіка Росії тримається на нафті та газу. Якби не це, ВВП Росії було би, як в України. Неможливо вести бізнес в Росії без »криші«, - дотискав його Гербст. Російський образився: »Це неправда, мій батько є бізнесменом, і в нього немає криші...". Ага, подумав я, і посаду в посольстві у Вашингтоні ти отримав тільки тому, що такий розумний.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини