MENU

Булатова відпустили, бо злякалися, що він стане як Гонгадзе для Кучми - Соскін. ВІДЕО

1476 0

Характеризуючи нинішню ситуацію в країні економіст та громадський діяч Олег Соскін назвав її ситуацією глухого кута. Про це він зазначив в ефірі телеканалу ТВі.

 

При цьому він зазначив, що це не громадянська війна. Тому що громадянська війна передбачає війну класів, соціальних структур, прошаркі.

 

«На сьогоднішній день в Україні соцально-економічна структура наспупна. Є двополюсне суспільство: 1% міліардерів і 80% - це бідні люди. 20% залишилося умовно середнього класу. Він майже зруйнований за останні чотири роки. І він зменшується надзвичайно швидко. Отже, умов для громадянської війни немає», - переконаний він.

 

На думку Соскіна, фактично в країні побудована найгірша форма кланово-олігархічного дикунського капіталізму. Цю модель охарактеризували такі вчені як Олсон, Нортсон. Це так звана модель держави стаціонарного бандита, під командою якого перебуває кочуюче криворізьсько-донбасське бандитське угрупування.

 

З слів Соскіна, не доводится в цьому сумніватися після того, як пролилася кров, після того, як ми побачили що зробили з Булатовим. 

«А вони його відпустили лише після того, як з'явився месидж, що кожному Кучмі свого Гонгадзе, - веде далі. - Вони зрозуміли, що накладання ідіоми «Кучма-Гонгадзе» - «Янукович-Булатов» для них смертельно. І тому вони його відпустили. Але одразу вирішили і заарештувати».  

 

anton matere


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини