MENU

Я знаю в Партії регіонів кілька нормальних людей. Тепер настав їхній час - Червакова

768 0

Юрій Луценко в ефірі 5 каналу сказав, що близько 70-ти депутатів ПР не пробачили Януковичу гвалтівного тиску на фракцію в кінозалі Ради перед голосуванням закону про амністію.

Перевіримо, чи це так, вже наступного тижня. Думаю, будь-яка людина, яка має гідність, повинна зробити для себе вибір: чи вона продовжує боятися погроз кримінальних справ або розгону Ради під фейковим приводом, чи створити нову більшість і залишити клоуна Єфремова представляти самого себе і Чечетова з Царьовим.

А далі - створити підгрунтя для непідкорення незаконному указу про розпуск Ради, якщо такий буде. А далі - повернути Конституцію 2004 року без всяких комісій, а далі - створити уряд народної довіри, покарати винних у злочинах проти людяності, розв'язати кризу та увійти в історію як справжні державні діячі. Або так, або лишатися політичними терпилами та назавжди стати порожнім місцем. 

Я знаю в Партії регіонів кілька нормальних людей. Я не впевнена, що їх там аж 70, як говорить Луценко, але три-чотири десятки є. Тепер настав їхній час. І тепер їм - на вихід.

Olga Chervakova


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини