MENU

Путін не дасть Януковичу вказівки розігнати Майдан під час Олімпіади, бо йому це не вигідно

383 0

Під час проведення Олімпійських ігор у Сочі президент України не наважиться розганяти Майдан, бо такі події в Україні наразі не вигідні для Росії, оскільки це відверне увагу від сочинської Олімпіади.

По це у коментарі кореспонденту Galnet розповів політолог Володимир Фесенко.

«Я думаю, що Москва справді може пропонувати Януковичу силовий сценарій в Україні. Поради такі можуть бути, але не думаю, що на період сочинської Олімпіади Москва буде підштовхувати до жорстких дій. Якщо буде силовий сценарій в Києві під час Олімпіади у Сочі, то це буде дуже драматично, якщо не трагічно, і це буде головна світова новина, яка просто перекриє всякий інтерес до сочинської Олімпіади, а це Путіну не потрібно. Тому я думаю, що поради щодо жорстких сценаріїв у Києві вони будуть лунати не зараз, а після Олімпіади», ‒ розповів політолог.

За його словами, якщо В.Янукович наважиться на таке, то він зіткнеться з величезними ризиками для себе. «Я думаю, що попередження про серйозні обмеження у своїх діях і про можливі негативні наслідки у разі силових дій, Янукович вже отримав. Реальна ситуація така, що простого швидкого розгону Майдану не буде. Якщо ж все таки така спроба буде, то це буде початок громадянської війни», ‒ зазначив В.Фесенко.

На його думку, В.Янукович поїхав на Олімпіаду в Сочі для того, щоб отримати новий транш кредиту від Росії.

Зазначимо, Олімпіада триватиме 16 днів – до 23 лютого.

ruda-pani


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини