MENU

Про «регіоналів», Тігіпка і «Демплатформу»

1347 0

Вчора разом з Лесею Оробець, Андрієм Павловським і Сашею Бригінцем підписали відкритий лист до «регіоналів». Пропозиція проста – не підтримувати «яструбів» і не голосувати за Клюєва-прем'єра.

За цим стоїть більше. Я вірю, що серед регіоналів є депутати, які здатні на громадянську позицію і на вчинок.

Судячи з моєї інформації, у фракції ПР сформувалася група, яка готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука. Iдеться про щонайменше 30 депутатів, які готові голосувати «інакше» – по совісті і по здоровому глузду. Лідером цієї групи називають Сергія Тігіпка. Я також чую про те, що «Демократичну платформу» у Партії регіонів готові підтримати кілька губернаторів і кілька голів обласних організацій ПР. Бунт цієї команди слід очікувати найближчого тижня.

Я також знаю з особистого спілування, що в залі ВР реально є кілька десятків депутатів, які готові голосувати за «амнісітію» (без жодних додаткових умов) і за «конструктивні» законопроекти, які будуть кроком назустріч Майдану і допоможуть розв'язати кризу.

Мене зараз менше всього цікавить, хто у ПР виграє від розколу партії влади – Андрій Клюєв чи Сергій Льовочкін, Віктор Медведчук чи Сергій Тігіпко...

Але я дуже вірю, що цей розкол підштовхне кожного регіонала до того, щоб чітко визначитися по совісті...

Я також закликаю кожного активного громадянина у найближчі дні обрушити весь ваш талант і енергію на знайомих Вам регіоналів. Facebook і Однокласники, телефон і звичайна пошта – все це методи, які дозволять Вам достукатися до кожного з них.

Ми ЗНАЄМО, що ВОНИ зараз вагаються! Що кожне рішення для них – як вибір по совісті. Ми віримо, що в кожній людині (навіть у нардепі від ПР) ми можемо пробудити совість, і здоровий глузд, і інстинкт самозбереження!

Ми переможемо!

Андрій ШЕВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини