MENU

Батьківщина та УДАР одностайно проголосували за повернення Конституції -2004 - Шкіряк

606 0

Питання розбіжностей між Батьківщиною і УДАРом щодо змін Коституціі знято на Раді «ВО» Майдан. Одностайно проголосовано за повернення дії Коституціі 2004-го року. Крапка. Механізмів три, зараз не обговорюю, брак часу. Наразі, головне спробувати законним способом позбавити узурпатора диктаторських повноважень. Після, можна розпочинати відкритий конституційний процес зі змінами та доповненнями.

Постійно наголошую на одному - єдність! Ніяких публічних «наїздів» один на одного бути не повинно! Від цього виграють тільки бандюки. Ігрища в «президентство» потрібно припинити, не актуально, не на часі. Є важливіші питання і проблеми, що потребують адекватної реакції та рішень. У нас спільні вороги, Янукович і Путін, Банкова і Кремль.

Отже, зосереджуємось на боротьбі за визволення України від кримінально-мєнтовськоі хунти. Маємо зробити все, щоб перемогти без кровопролиття, яке, на жаль, ще цілком можливе. Зрештою, ми готові і до найгіршого. Наш шлях - боротьба до перемоги і ми не відступимо. Я на місці. Зустрінемось на барикадах. Майдан стоїть - Україна жива!

Зорян Шкіряк (Zoryan Shkiryak)


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини