MENU

Головний противник Януковича зараз навіть не Майдан, а економіка та гривня

656 0

Ситуація на зараз. Перемовин де факто немає. Іх немає навіть щодо тих слабких компромісів з коаліційним урядом, до якого критично ставиться Майдан. Янукович шукає можливості призначити Арбузова, хоч в Москві почув про Бойка. Сесії цього тижня не буде. А в понеділок закінчиться термін дії так званої «амністії».

Не виключено, що вони спробують силою звільнити приміщення та ввести посилену охорону периметру урядового кварталу, арсенали зброї поновлені. До чого призводили силові дії проти Майдану відомо - до наростання протесту. Не звільнити - означає провал власноруч протиснутого Януковичем закону. 

Головний противник Януковича зараз навіть не Майдан, а економіка та гривня. Йому конче потрібні гроші. Відтак, він має або виконати всі умови росіян за рахунок зарплат українців, і викликати різке невдоволення, або йти на домовленості із Заходом і формувати коаліційний уряд. Тоді реакцію росіян складно передбачити, до кінця Олімпіади не так далеко. Звична тактика Януковича на затягування часу в надії, що «Майдан» розсмокчеться, тепер очевидно грає проти нього і заганяє ситуацію в «пат».

Виктория СЮМАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини