MENU

Що показали 4 роки правління Партії регіонів?

3004 1

Немає «москалів» між нас, нема «бандерів,»

Є Люди! Є Вкраїна! Ти і Я!

І купка є «міжгірських» людожерів,

то не вони... А ми - одна Сім'я

Все частіше і частіше можна почути, що політичну кризу на Україні може вирішити тільки громадянська війна. «Пани воюють, а у холопів чуби тріщать!». Ті, хто викликав хвилю насильства, надійно захищені силовими структурами. А народ штовхають до розбрату та кровопролиття.  Цього не можна допустити.  Як можна зарізати або зарубати сина, брата чи батька?!  Як можна будувати щасливе майбутнє народу на його крові – це безглуздя!  Необхідно не тільки відкидати таку можливість, але й припиняти  навіть розмови про громадянську війну, як засіб для вирішення політичної кризи.

Ситуація у країні.   Влада приватизована мафіозными структурами. На Україні нема політичних партій, а є бізнес-проекти кількох олігархів. Вони безкарно грабують державу та народ, а  Верховна Рада тиражує Закони під їх бізнес.   Державна форма власності на засоби виробництва скоротилося  майже до нуля. Все, що належало народу України (промисловість, енергетика, природні ресурси, земля, ...) під виглядом пошуку ефективного власника, розграбовано - приватизовано.   Для того, щоб відібрати у народу України його головне багатство – землю, було розвалено сільське господарство. Землю приватизували сучасні феодали, витіснив з неї корінне населення. Багато сільських населених пунктів зникли з карти України, решта – ледь жевріє. Зруйнована сільська інфраструктура: дороги, медицина, освіта, культура. Старше покоління хліборобів вимирає, позбавлене належного медичного обслуговування, а молодь масово залишає села, що стали непридатними для життя. Світові транснаціональні кампанії окупували землю України. Їх технології (  хімія, генетика, важка техніка, монокультура на великій площі, відсутність сівозміни...) , помножені на бандитський український «беспредел» привели до того, що держава перетворилася на аграрний придаток до цивілізованих держав за рахунок знищення кращих у світі чорноземів та сільського населення – основи генофонду народу України.

Ціновим регулюванням держава не опікується. Система державного замовлення в сферах прикладної науки, освіти, утворення робочих місць, сільськогосподарської та промислової продукції зруйнована або ведеться у невеликих обсягах через посередників. Дохідна частина державного бюджету, у порівнянні із 1991 роком, скоротилася у 20 разів і складає приблизно 46 млрд. доларів (у 1991 – 888 млрд. доларів).  Все, що ранішенадходило до бюджету, тепер іде до кишень кількох мафіозних сімей. Як наслідок, у держави нема грошей на медицину, освіту, пенсії, соціальні програми .... Все сказане є наслідком того, що держава  перестала сама заробляти кошти та втратила свою здатність нагодувати медицину, освіту, науку, село, розвиток та перспективи України в цілому, та позбавила себе самого головного почесного права – піклуватися за рівень життя громадян.  Без єдиного пострілу Україну окупували акули світового капіталізму.  Олігархи та можновладці жирують у царських хоромах.  Вони відпочивають, лікуються та навчають своїх дітей за кордоном в той час, коли народ України вимирає. У нього нема майбутнього, але вже є великі борги.

Сучасна політична криза на Україні – це стихійний протест народу проти бандитської влади, яка тримається тільки завдяки силовим структурам держави та найманим кримінальним угрупуванням. Міліція захищає бандитів від народу, а не народ від бандитів.

Згідно ст.5 Конституції «... єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».   На виборах народ делегував право сформувати органи державної влади партії регіонів. Вона побудувала вертикаль влади від голови сільської Ради до Президента України. Зрозуміло, що партія регіонів несе повну відповідальність за стан справ у державі. Головне завдання  держаних органів влади – піклування про добробут громадян. За цю роботу народ України платить заробітну плату своїм слугам – державним чиновникам та народним обранцям. «Покращення вже зараз»- з таким лозунгом отримала перемогу  партія влади.

Що показали 4 роки правління партії регіонів?

Найгірше, коли мільярдери самі йдуть у владу. Перший уряд, створений президентом Віктором Януковичем у 2010 році, складався переважно саме з них. Цей уряд пронісся по країні як ураган, спустошуючи її. Він заліз у величезні борги, позичивши за два з половиною роки близько 30 млрд дол. Це більше, ніж за усі попередні роки незалежності, і ці кошти вже треба віддавати. Він розтринькав валютні резерви, демонізував податкову систему, звів нанівець фінансування соціальних потреб суспільства.  Зараз нема чим платити за російський газ, нема доходів до бюджету, не стало грошей у Пенсійному фонді, очікуються невиплати зарплат і пенсій. Цей уряд також розвалив систему державного управління, зокрема, у сфері державних закупівель, посадив на міль грошово-кредитний оборот. Тепер уряд змушений просити нові кредити, щоб погасити державний борг, накопичений за останні роки. Очевидно, що хазяйнування уряду олігархів фактично довело державу до банкрутства. Зате зросли лави мільярдерів. На середину 2013 року їх в Україні стало 18, тоді як до 2010 року було лише шість.

Син Януковича за допомоги батька пройшов кримінально-бізнесовий  шлях від дантиста до мільярдера. Протягом останніх півроку його статки зросли з 187 до 510 млн. дол. і він зайняв друге місце після Ахметова у списку найбагатших людей України. За місяць він заробляє близько 50 млн. дол. Рівень росту ВНП ( валового національного продукту) знизився з 4,1 до 0%.  Динаміка росту промислового виробництва у 2010 році була +3,7, а у 2013 стала -4,7.   Замість того, щоб розвивати вітчизняну промисловість та сільське господарство, влада наводнила ринок України  іноземними товарами. Всі ці роки імпорт суттєво перевищував експорт, що стало однією з причин падіння курсу гривні.  Курс долара до гривні  у 2010 році був 7,96, а на 05.02.14 р. став 8,77 і зараз знаходиться у вільному падінні. На падінні та рості гривні наживаються олігархи за рахунок народних заощаджень.

Обслуговуючи олігархів та дбаючи тільки про власний  добробут, влада зруйнувала економіку держави. Щоб уникнути гніву народу, влада знову влазе у борги.  Борговий тягар лягає не тільки на теперішнє, а й на майбутні покоління.  Державний та гарантований державою борг виріс на 84% та складає зараз 584,11 млрд. гривень. Золотовалютні резерви зменшилися на 41%.

Корупція настільки пронизала державні органи, що іноземні інвестори не хочуть вкладати гроші в економіку України. Приток прямих закордонних інвестицій зменшився більш ніж у 2 рази.

Населення України зменшилося з 50 млн. у 1998 році до 45,8 млн. у2010р. Янукович обіцяв до 2020 року збільшити населення до 50 млн.   Станом на 1 січня 2014 року населення України зменшилося до 45,4 млн.   Він підняв пенсійний вік до 65років (чоловіки) та 60(жінки), хоча середня тривалість життя чоловіків на Україні становить всього 62,6 роки. Тобто, середньостатистичний українець отримає пенсію посмертно.  А у Європейському Союзі – тривалість життя чоловіків – 75 років.  По рівню збільшення заробітної плати Україна зайняла останнє місце серед держав СНГ. Реальна заробітна плата фактично не зростала.

Дефіцит пенсійного фонду України за 2013 рік сягнув 80 млрд. гривень. Тим, кому зараз 40 років, пенсії не вистачить навіть на мінімальні потреби. В той час, коли більшість населення отримує мінімальну пенсію близько 1000 гривень ( у ЄС в 15 разів більше),  державні чиновники і депутати ВР, які довели країну до економічного краху, отримують зарплати та пенсії у кілька десятків разів більші.  На лікування усіх онкохворих дітей України на 2014-ий рік передбачено лише 50 мільйонів гривень -  20% від потреби. Це у 4,5 рази менше минулого року.  Хай діти помирають, зате  на утримання міліції (щоб охороняла бандитську владу) -18млрд., що на 2,1 млрд. більше минулого року. В той же час на заходи з реабілітації хлопчиків і дівчаток із дитячим церебральним паралічем у бюджеті-2014 запланувано всього 675 тис. грн (проти 49,6 млн грн у 2013-му). В той час, як золотий унітаз Януковича у Межигір’ї обійшовся державі у 3,5 мільйони гривень.

Соромно за Україну, Президентом якої є неграмотна людина з кримінальним минулим, яка  не здатна керувати державою. Його «ляпи» потішають увесь світ. Наприклад: поетесу Анну Ахматову він назвав Ахметовою, Чехова - українським поетом, Болгарію - Білорусією, Косово – Чорногорією, Чехію – Чехословакією, а Ізраіль – європейською державою. Спутав барометр з флюгером, геноцид з генофондом, інвестиційний клімат з погодою та багато іншого.  Європейські та американські лідери стороняться нашого Президента. Наприклад, Ангела Меркель не подала йому руку, Кондоліза Райс відмовилася з ним фотографуватися, навіть Путін відмовився обійнятися з ним на зустрічі глав держав СНД. Янукович панічно боїться, що за діла його йому воздасться. Він ховається від народу у геліокоптері, його кортежі створюють багаточасові пробки від Межигір’я до Адміністрації, спецпідрозділи міліції охороняють його численні резиденції та мисливські угіддя.   Після подій на Майдані за рахунок держави суттєво збільшена охорона президента від свого народу. Всі знають, як його смертельно перелякало кинуте в нього яйце. У швейцарському Давосі він ходив з 14 охоронцями, хоча місцева поліція і так прочесала все до міліметру.  Доходе до міжнародних казусів - у Страсбурзі охорона Януковича не пустила до туалету генсека Ради Європи, бо там був Янукович.  До того, як стати Президентом, Янукович грабував конкретних людей, тепер він зі своєю сім’єю грабує всю Україну.  Він сконцентрував у своїх руках всю повноту влади. Але використовує її тільки для збагачення своєї сім’ї.  

Його утримання обходиться платникам податків у суму, більш ніж мільярд гривень: 343 млн. – реконструкція резиденцій у Форосі та Масандрі, 290 млн. – вартість будівництва площадки для геліокоптера у Київі, 235 млн.- реконструкція резиденції Синєгора, 76 млн. – вартість матеріалів для ремонту клубного дома у резиденції «Межигір’я», 5,8 млн. – ремонт холодильної установки у Адміністрації Президента,  4,2 млн. – три джипи у комплекті «швидка допомога» для Адміністрації Президента, 50 млн – кап. ремонт дороги на Межигір’я, 7,5 млн. – річна оренда геліокоптера, 7 млн. – огорожа резиденції «Залісся»...   Він продав китайцям Крим - китайці отримали дозвіл на будівництво глибоководного порту, який фактично знищить піщані пляжі Криму.  Вони планують вирощувати сг продукцію в Криму та південних областях України, щоб через побудований порт вивозити її до Китаю. Їх технології (ГМО,  хімія, зрошення, важка техніка) знищать екосистему та чорноземи України. Китайці також будуть будувати житло по всій Україні та здавати його в оренду, будувати дороги та інфраструктуру «шовкового шляху».  

Працелюбний та плодовитий народ витіснить українців з Криму та півдня держави. За долю у прибутку на користь сім’ї Янукович запустив американців на Україну для видобування вуглеводів, що може привести до забруднення підземних вод та узбережжя морів. Єдине в Україні підприємство з видобутку золота належить міністру вн.справ Захарченко.  Всі корисні копалини приватизували кілька олігархів. Хоча вони по праву належать народу України та майбутнім поколінням. Сировину вивозять за кордон, залишаючи на Україні зруйновану природу, що не придатна для життя людини.

Зовнішня ситуація.  Світом вже багато років керують «міняли», які за допомогою банківської системи  поневолили майже всі країни. Вони контролюють Федеральну Резервну Систему США, яка друкує доларові банкноти. Система поневолення працює наступним чином: вибирається держава, де є корисні копалини. Уряду цієї країни нав’язується великий кредит. Але більша частина його надається не грошима, а будівництвом інфраструктури по видобутку та первинної обробці корисних копалин. Виплатити кредит держава не в змозі. Тоді у неї вимагають розраховуватись сировиною по цінам, які диктують банки. При такій системі із країни вивозяться корисні копалини, а в неї з’являються кілька дуже багатих людей,  причетник до розподілу кредиту.  А народ поневоленої країни навіть не бачив грошей, які отримав уряд, але він повинен розраховуватися за цей кредит.  Така система поневолення спрацювала і на Україні. 

Росії потрібна територія України, щоб реставрувати імперію у рамках колишнього СРСР.      

Європі потрібна Україна для того, щоб не дати зміцніти Росії, отримати дешеві природні ресурси і робочу силу та отримати  45- мільйонний ринок збуту своїх залежалих товарів.

Україні не потрібні тісні обійми ні Росії, ні Європи. Якщо митний союз з Росією – нічого путнього Путін Україні не запропонує, бо Росія сама тримається на голці вуглеводів та диктатурі.

Якщо Європа, то до Європейського союзу  нас і не приймуть, бо він і без України тріщить по всіх швах. А статус асоційованого членства тільки відкриє ринок України для європейських товарів.  Стандарти ЄС з моменту підписання договору заборонять продаж більшості товарів України не тільки на зовнішньому, але й на внутрішньому ринку, що знищить економіку України. 

Україні  потрібен уряд, який би дбав про добробут своїх громадян та зробив Україну багатою європейською державою. А Європа та Росія будуть рівноправними сусідами незалежної України.

Майдан не вирішить усіх проблем. Не революційний Майдан і не громадянська війна не здатні  відкрити очі народу України на те, чого він так погано живе та що треба зробити, щоб жити на європейському рівні. Все будуть вирішувати Вибори, або Референдум. Тому зараз головне – готуватися до виборів та не дозволити владі розв’язати громадянську війну.                                  

Світові міняли та українські олігархи отримають прибутки при любому варіанті закінчення громадянської війни. Влада сховалася за спинами солдатів внутрішніх війск, спецпідрозділів міліції та найманих кримінальних угрупувань. А народу вже вкотре в сучасній історії дозволено вбивати один одного.

Не смерть своїх дітей потрібна зараз неньці  Україні, а безкровна зміна влади. Зрозуміло, що для того, щоб змінити владу потрібно багато попрацювати, щоб змінити народ. Потрібно активно готуватися до виборів, щоб кожен громадянин України точно знав, за кого і за що він голосує. Щоб не було людей, які відмовляться від участі у виборах. Щоб не було виборців, які зголосяться за гроші, які в них же й вкрали, підтримати на виборах бандитів. Щоб не знайшлися  нащадки козацького роду, які за 200 гривень підуть вбивати своїх братів. Щоб не знайшлося силовиків ( міліція, спецпідрозділи, внутрішні війська, СБУ), які б виконували злочинні накази бандитської влади проти свого народу.

До Рад потрібно вибрати не кращого із гірших, а кращого із кращих. Політика (керування державою) – брудна  справа тому, що народ дозволяв нею займатися брудним людям. Так вони й керували. Якщо до влади прийдуть кращі з кращих, то ніхто вже не назве політику брудною справою, бо держава буде займатися її головною роботою – забезпеченням гідного рівня життя своїх громадян.

Як змінити владу на Україні?  Нас завжди примушували вибирати між поганими та дуже поганими партіями та кандидатами. А перемогу завжди отримували олігархи – купка крадіїв в законі, яких цікавить тільки власний прибуток. Їм належать усі політичні партії – і владні, і опозиційні. Змінюючи уряди, вони тільки випускають пар, щоб не допустити соціального вибуху.  А підневільний народ вважає себе вільним. І зараз, навіть якщо Януковича примусити піти на дострокові вибори, вибирати нема з кого: 1. Партія регіонів спільно з партією комуністів створили більшість у Верховній Раді, яка несе відповідальність за економічну та політичну кризи. Їх треба гнати.  2. Опозиційні партії вже були при владі і встигли  показати, що вони також належать олігархам. 3. Партія Кличко ще не була при владі, але не викликає сумніву, що вона буде працювати на інтереси Європи. 4. «Свобода», звинувачуючи в усіх негараздах «клятих москалів», відштовхує від себе багато людей.

Таким чином, перш за все потрібно розірвати пута політичних партій, якими народ України опутали олігархи. Не вибирати між кількома їх партіями, а створити нову загальноукраїнську політичну партію, здатну об’єднати не частину, а весь народ України для побудови держави, яка дійсно буде піклуватися про свій народ.  І  зареєструвати таку партію треба якомога швидше, щоб переможно провести найближчі вибори. Це дуже тяжка робота, але іншого шляху нема. Залишки інтелекту народу України потрібно скерувати не на братовбивчу громадянську війну, до якої нас штовхають бандити, а на побудову справедливої держави.

Для цього потрібно коротко та чітко  викласти головні тези Програми досягнення європейського рівня життя для народу України. З цією Програмою активно проводити роботу серед народу, відшукуючи майбутніх депутатів, формуючи у людей європейське мислення та готовність до свідомої участі у виборчих кампаніях. Роз’ясняти  силовикам політичну ситуацію з метою виключення братовбивчої війни заради фінансових інтересів купки провладних злочинців. Створена партія згідно діючого Закону про вибори   буде здатна провести повноцінну виборчу кампанію до Рад всіх рівнів ( делегувати до складу усіх виборчих комісій представників Партії та спостерігачів,  висунути кращих з кращих громадян України кандидатами в депутати, не допустити зловживань під час проведення виборчої кампанії, забезпечити їх перемогу. Вже зараз, при старій владі, потрібно забезпечити постійний контроль Партії за діяльністю влади. Теж саме продовжувати робити і при новій владі.

Нові депутати повинні не ремонтувати спотворене українське законодавтсво, а повністю копіювати його з однієї з успішних держав Європи.

Це дозволить конституційним та безкровним шляхом у відносно короткий термін зробити Україну процвітаючою державою з вільним, заможним та щасливим народом.

PS.  Звернення до читачів. Шановні співвітчизники! Давайте об’єднаємо наш інтелектуальний потенціал, щоб без пролиття крові  збудувати на Україні успішну європейську державу. Спочатку, теоретично ( те, що тут написано – це тільки те, що  сьогодні баче одна людина).  А потім перейдемо до практичної роботи.  Можна і потрібно сперечатися у деталях, але незаперечне одне – чекати, що хтось для нас зробить щасливе життя не можна.

Сергей КОЛЕСНИКОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини