MENU

Як творити громадські варти

240 0

З ініціативи дарничан зустрілися громадські варти, (патрулі та дозори:)) з різних районів Києва. Всі дорослі чоловіки, всі розуміють, чому зараз час творити сили самооборони.

Ми представили наступні погляди, як це краще робити:

1. Ніякого перетворення в офіційні «народні дружини»! Дати міліції переписати всіх учасників – зараз це самогубство. Це не виключає співпраці з конкретними дільничними чи міліцейськими патрулями «на людському рівні».

2. Робити громадські варти як партизанський рух. Виробляти єдині підходи, але втілювати їх самостійно. Чим більше буде загонів з сильною внутрішньою довірою та досвідом взаємодії, чим більше автономності в них буде, тим важче режиму буде боротися з нами. Навпаки, творення централізованої структури з єдиним штабом та диспетчером – крок назустріч Службі зовнішньої розвідки. Як я розумію, вона з початку Євромайдану демонструє свій професіоналізм в обслуговуванні бандитів та агентів іншої держави.

3. Знайомитися у справах, популяризувати справи разом, ділитися досвідом – завдання вже сьогоднішнього дня. Патрулювати, патрулювати і ще раз патрулювати. Хто з Шевченківського району – сьогодні збираємося о 00:00. Мій телефон – 050 351 81 41

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини