MENU

Майдан вимагає кари для Бурбели, який засудив «васильківських терористів». ВІДЕО

689 0

Євромайданівці прийшли з пікетом до Вищої кваліфікаційної комісії суддів – вимагали покарати Юрія Бурбелу, який оголосив вирок т. зв. «Васильківським терористам». Протестувальники вважають, що процес відбувався з порушенням норм КПК та прав засуджених, а сам вирок є політичним замовленням. Провадження проти Бурбели таки розпочали, однак той досі на лікарняному. Захворів Юрій Бурбела ще місяць тому – одразу після останнього засідання у справі «Васильківських терористів».

Нагадаємо, що після оголошення вироку Володимиру Шпару, Ігорю Мосійчуку та Сергію Бевзу у вигляді позбавлення волі на 6 років, під Києво-Святошенский судом сталися зіткнення евромайданівців та бійців спецпідрозділу «Беркут».

 

Сам Бурбела після цього зліг у лікарню. Як передають ЗМІ з посиланням на поінформоване джерело, стан судді важкий, проте в якій саме клініці він знаходиться і з яким діагнозом - не відомо.

В листопаді суддя Юрій Бурбела, який слухав справу по «васильківських терористів» і виносив їм вирок, в листопаді виставив на продаж свій будинок в селі Юрівка під Києвом за 3,6 мільйона гривень. Деталі читайте ТУТ.

5 канал


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини