MENU

На першому ж засіданні Ради опозиція вимагатиме повернення до Конституції-2004

167 0

На наступному парламентскому засіданні опозиція ставитиме на голосування питання про повернення до Конституції 2004 року. Про це під час прес-конференції заявив голова політради ВО « Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Говорячи про відновлення конституційного ладу в Україні, Яценюк повідомив про позицію Юлії Тимошенко щодо цього питання. Вона полягає в тому, що нинішня влада ніколи не погодиться на те, щоб відновити баланс влад в країні і відновити конституційний лад.

І саме тому ми з наступного пленарного засідання опозиція наполягатиме поставити на голосування питання про відновлення Контитуції 2004 року. «Для того щоб не проводити кулуарних перемовин, а щоб в залі було видно, чи є голоси для того, щоб в країні керував народ чи Партія регіонів і надалі буде захищати виключно Віктора Януковича і далі буде глумитися над народом України» - сказав Яценюк. 

На його переконання, парламент повинен сказати своє слово. І кожен депутат повинен своїм голосуванням показати, чи готовий він виконувати волю українського народу.

Він зазначив, що для відновлення Конституції-2004 є кілька юридичних механізмів.

Яценюк проінформував представників ЗМІ, що Юлія Тимошенко вважає за необхідне формування альтернативного уряду. Альтернативний уряд - це уряд Майдану. Це може бути одним з виходів з нинішньої соціально-політичної кризи.

Яценюк наголосив, що партія «Батьківщина» єдина. Юлія Тимошенко висловила підтримку і звернулася до Майдану, звернулася до всіх опозиційних партій і фракцій з переконанням, що тільки разом можливо перемогти. І тільки разом можливо зреалізувати те, на що сподіваються мільйони українців, які вийшли на Майдани по всій країні.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини