MENU

Активістів відпустили під домашній арешт, щоб на суді впаяти по 15 років - Геращенко

906 0

Масові суди (апеляційні і повтопні першоі інстанціі), які відбулися за останні два дні і де на прохання прокуратури автомайданівцям і майданівцям змінено запобіжний захід з арешту на домашній арешт - зовсім не означає, що це « валентинка » від прокуратури): Хоча прокуратура і люди в мантіях працювали просто не в себе, суди, призначені на 14.02-19.02, зненацька пройшли вчора-сьогодні. Адвокати і затримані втрачали дар мови, бо цього разу їх всіх притягли з лікарень і ізоляторів, і протягом 10 хвилин випустили під домашній. Більше того, деякі адвокати фвзично не встигали доіхати до суду, а іх підзахисних вже і «випустили» на домашній.

 

Очевидно, що це каяття чи гуманізація прокуратури і судів. Очевидно, що просто для Заходу, суспільства і картинки провладних ЗМІ готується меседж: влада виконала своі зобов'язання , заручники на волі. Правда, жодноі справи не закрито, а заручники на волі тільки до суду, де їм запросто впаяють по 15 років... Всі чекають час Ч. Понеділок.17.02. Влада кричатиме, що все зробила. Всі вільні. Правда, по Коряку - Сівковичу справи закриті. По автомайданівцям- навпаки, перекваліфіковані на більш страшні, вони всі «заколотники-заворушники».

 

Влада вимагатиме звільнити приміщення, дороги, Беркут охоронятиме титушків. Які в Маріїнці триматимуть плакати «стоп, Майдан!» Влада шантажуватиме-погрожуватиме заручниками, над якими висить стаття. В цій ситуаціі ми зобов'язані прийняти Конституцію 2004, новий закон про безумовну амністію і стояти на своєму щодо довчасних виборів.

Тільки повна перезагрузка влади при зміні системи влади буде сприйнято Майданом як результат

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини