MENU

Звільнення заручників – це вичерпування води кружкою з пробитого човна

330 1

Звільнення адмінбудівель в обмін на заручників – завідомо програшна тактика. Про це розповів голова “Спільної справи” Олександр Данилюк.

 

“Звільнення заручників – це вичерпування води кружкою з пробитого човна. Спочатку треба закрити пробоїну”, – пояснив він.

 

 

Пробоїною в човні, що зветься Україна Данилюк вважає президентство Януковича: “Доки Янукович залишається президентом, Пшонка, Захарченко та Якименко на своїх посадах, в звільненні політв’язнів немає жодного сенсу. Загроза потрапити за ґрати все рівно залишається для кожного учасника протестів. Це не враховуючи загрозу бути викраденим і вбитим, яка не залежить від будь-яких амністій”.

 

 

«Себто навіть у випадку звільнення заручників в обмін на звільнення адмінбудівель – свобода, життя і здоров’я і заручників, і інших учасників протесту залишаться під загрозою. Але на той момент протест вже не матиме ряду будівель, які слугують не символами, але й стартегічними об’єктами Єврореволюції – пунктами обігріву, лікарнями та їдальнями для мітингувальників», - зазначив громадський діяч.

 

 

Також Олександр Данилюк додав: “Об’єднана опозиція шукає виправдання своїй капітулянтській поведінці. Тепер здачу Майдану вони виправдовують нібито своїм гуманізмом. Думаю, сьогодні “Спільна справа”, “Правий сектор” та “Самоборона” єдині мають право говорити від імені Майдану. Консолідація цих сил і використання парламентської опозиції суто як сервісної служби, а не проводу Майдану, – безальтернативний для перемоги революції шлях”.

ІНФОРМАТОР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини