MENU

Даєш Україну без Януковича 9 березня!

1912 1

Президент Янукович пропонує оголосити 9 березня мир. У день народження Тараса Шевченка має бути припинено розбрат між регіонами – каже він.

Таки дійсно Віктор Федорович мешкає не в Україні, а в іншій країні, ім’я якій – Межигір’я. Інакше він би бачив, що фактично розбрату між регіонами не існує. Люди на Сході й на Заході мріють про достойне життя, законність, чесне правосуддя тощо. Як на Сході так і на Заході поки що цього немає, тому люди апелюють до влади (до Президента в першу чергу) з вимогою змін. Найактивніші з них вийшли на Майдан.

Отже причиною сьогоднішньої кризи є не розбрат між регіонами, а конфлікт влада vs народ. Чи може бути примирення, коли влада людей ігнорує? Коли Президент відмежувався від народу у своєму Межигір’ї? Питання не риторичне.

Та й дату для примирення обрано не ту. Шевченко закликав українців не до миру, а до боротьби за національні та соціальні права: “… І вражою злою кров’ю волю окропіте.” Передбачаю 9 березня лише активізацію Майдану, а не примирення з владою. Можливо Президент та його оточення відчувають тривогу з приводу наближення цієї дати. Тому завбачливо й виходять з ініціативою миру.

Проте, так склалось, що саме в день народження Великого Кобзаря громадянська активність українців, їх почуття патріотизму сягають апогею. Даєш Україну без Януковича 9 березня!

Володимир МАНЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини