MENU

“Слава Україні!”, “Ос!”. Айкідоїсти Львова підтримали Майдан. ВІДЕО

620 0

Львівська обласна федерація Айкідо Йосінкан записала відеозвернення зі словами підтримки до своїх колег з Харкова, які стали на захист Євромайдану. 

 

«Наша країна переживає важкий період. Напевно найважчий за період незалежності. Політики, які розікрали державу, неспроможні домовитися ні з ким, крім собі подібним. Вони поділили країну на схід та захід, на екстремістів та бандерівців», - говориться у зверненні. 

 

“Деякі гарячі голови кажуть про початок громадянської війни. В громадянський конфлікт втягнуте практично все суспільство: дорослі та малі, чоловіки та жінки, студенти та професура, бізнесмени та митці. Звісно, не лишилися осторонь наші колеги з різних бойових мистецтв та спорту, люди з активною життєвою позицією”, - йдеться далі.

 

Львівські айкидоїсти в цей нелегкий для України час запевнили своїх колег з бойових мистецтв айкідо йосінкан та дзюдзюцу, карате, дзюдо та боксу, що разом готові допомагати один одному.

 

У відеозверненні згадується чудовий приклад мужності та людської гідності, який показали спортсмени з харківського айкідо йосінкан та інших бойових мистецтв під керівництвом Олександра Давидова. Хлопці займалися охороною харківського Євромайдану, вчили людей самообороні від кримінальних елементів.

 

Насамкінець один з майстрів айкідо запевняє, що бойові мистецтва — це одна сім'я, а схід і захід — разом. 

Дуже ефектно в кінці звучить “Слава Україні!” - “Героям Слава!”, а потім “Ос!”. Слово “Ос” часто використовується серед майстрів айкідо. Одне із значень цього слова - схвальний вигук, вигук підтримки.

 

 

 

Нагадаємо, що в кінці січня харківські спортсмени створили групу “Оборона Харкова”. Очолив її тренер по айкідо Олександр Давидов. Ось відеозвернення, яке записали вони.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини