MENU

Волонтером на Майдані чергує жінка, син якої виступає на Олімпіаді в Сочі

1104 0

Ольга, Харьків. Власник агентства нерухомості. Мати двох дітей. Донці 26 років і вона тренер з фігурного катання. Сину 24. Зараз він виступає з партнеркою на Олімпіаді в Сочі у танцювальній програмі з фігурного катання. Але ця розповідь не про них. Я б написала про Ольгу, навіть якби прізвища її дітей не були відомими широкому загалу. Починаючи з 1 грудня, жінка щотижня приїжджає із Харкова на вихідні дні на Майдан. Щотижня! Пропустила тільки вихідні, коли у Харкові було велике зібрання Євромайдану і один раз через застуду. Приїжджає мінімум на 2 дні. Чергує у харківському наметі, працює волонтером на кухні у профспілках. Сьогодні зустріла її у наметі за сценою Майдану, вона робила чай, каву і канапки. Причому у ці 2 дні свого приїзду до Києва вона взагалі не спить, постійно на ногах, відсипається потім вдома. 

Ольга від самого початку не соромилась підтримувати Євромайдан. Пояснює, що вона багато подорожує. Тричі була в Америці, відвідала Канаду і більшість європейських країн. Була навіть у Китаї. Бачила, як живуть люди у різних країнах світу. «Я переконана, що наша країна заслуговує жити краще», - говорить безпартійна харків’янка.

Крім того, мати спортсмена допомагає одному хлопцю на Майдані. «Він мені як прийомний син», - каже жінка. Хлопцю 24 роки. Він з Алушти. Його батьки підтримують Партію регіонів і припинили спілкуватись із сином через його участь у Майдані. Ольга, купила хлопцю теплі речі і пуховик. На минулому тижні він приїжджав на 5 днів у Харків подивитись місто. Запитала Ольгу чи не боїться вона публічності, адже у Харкові – це небезпечно. «Усе життя я ніколи нікого і нічого не боялась. Тому зараз когось боятись - себе не поважати», - говорить вона. Супер жінка, хіба не так?

Єлюди - maidaners


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини