MENU

Що буде далі зі стадіоном «Арена Львів»?

475 0

Пам’ятаю свого часу як відбувалося відкриття стадіону «Арена Львів» всі люди були просто таки в захваті. Місто Лева ще не мало такого стадіону й були надії, що саме він стане хорошим місцем відпочинку людей не лише під час футбольних поєдинків, а й під час інших культурних заходів.

 

Євро-2012 минуло, футбольні матчі відбулися, концерти також пройшли успішно, а що далі? Зараз стадіон переживає, якби то правильніше сказати «пАкращення». 

Чому так? А все просто, бо з початку 2014 року наша улюблена всіма держава просто взяла й перестала фінансувати стадіон «Арена Львів». Відповідно штат працівників скоротився (на даний момент їх є не більше 36-ти), також актуальним питанням залишається енергозабезпечення.

 

Сьогодні стадіон досі живиться від тимчасового кабелю, що природно породжує цілу купу побічних проблем.

 

Читав навіть більше, вночі стадіон охороняє аж один охоронець. Ви спитаєте а чи це не замало? Та звісно що мало. Що мало зараз є різних придурків, які захочуть щось поцупити й згодом здати на металобрухт? Не здивуюся якщо будуть з’являтися подібні новини.

Що буде далі з стадіоном «Арена Львів?»

 

Якщо найближчим часом він не розпочне функціонувати на повні оберти, то його згодом просто продадуть за безцінь. Щось мені так здається багато хто це й хоче зробити. Потім прийде власник, який, я думаю, вже придумає як має працювати «Арена Львів».

 

Колеги вже жартували, що якби можна було поставили би охоронця однієї з шкіл, він би придумав різні забави на стадіоні.

 

Жарти, жартами, але стадіон дійсно переживає кризові часи. Після Євро-2012 планувалося, що свої домашні поєдинки на цьому стадіоні буде проводити місцева футбольна команда – ФК Карпати. Але, вибачте, платити так дорого за оренду стадіону ніхто не хоче?

 

Для чого президенту ФК Карпати викидати 150000 гривень, якщо можна грати на «Україні» за 1 гривню?

 

Коли ходив на екскурсію на стадіон, то бачив що там є й ресторан, можна проводити банкети. Але, знову ж таки, ціни там такі загнули, що ніхто цього робити не хоче.

 

І ще, передаю вітання нашій «улюбленій» федерації футболу України. Ну, вже що, а той же поєдинок збірної з США можна було зробити у Львові. А вони вперлися й віддали місце проведення в Харків, де впевнений аншлагу явно не буде.

 

Тим самим вони показали місце Львова в футбольному житті країни.

 

Що буде з стадіоном «Арена Львів» далі? Питання риторичне. 

P.S. Пам’ятаю біля стадіону було футбольне поле, де Воробус з хлопаками ганяв м’яча. Так от, ворота звідти вже хтось вкрав….

vorobus


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини